Keys and locks.

"Jag har kommit på svaret till varför alla killar som ligger med många tjejer blir kungar medans alla tjejer som ligger med många killar blir kallade slampor.
Om man tänker sig en nyckel som passar i alla hål så är det en jäkligt bra nyckel, när man istället har ett lås som alla nycklar till passar till så är det bara ett skitlås."

//Rörmokare på Stockholms Rör

Catching up.

Ja då har det gått ytterligare några dagar då.. i helgen som var så kom då Nina på besök så det var väldigt trevligt! Under lördagen så blev det en lång promenad runtom i Stockholm, besökte lite viktiga platser som man måste se.. typ stadshuset, kungsträdgården och plattan mm. :D
Träffade även Ninas vän Elin som bor i Stockholm sen ett tag tillbaka, även Jonas hittade sig in till stan efter att Elin behövde åka hemåt. Tillsammans så drog vi 3 till biljardpalatset på fridhemsplan där lite senare en trött Erik även anslöt. Det var ju verkligen min dag för jag vann varje match jag spelade så det var ju trevligt, Erik och Jonas underhöll oss med öl och en liten shot slank även ner. Det blev tillräckligt för att Erik skulle bli full och.. Erik. hehe.
Under lördagen så blev det en långpromenad till fast nere på sjön i Bro som fortfarande är frusen, solen låg på och det blåste inte så farligt så det var riktigt mysigt och även Jackson var med. :)

Igår efter jobbet så stannade jag och farsan på Willys för att handla efter jobbet och då passade jag på att fynda lite, på övervåningen låg en klädesbutik som skulle stänga så dom hade riktigt fin rea.. 50% off.. Gillar't!
Nog för att det var en hel del skit så kunde man ändå hitta lite roliga saker, dom hade bland annat en massa kläder från Ed Hardy så jag passade på att införskaffa två t-shirts av det märket och en från Hugo Boss som bara gick för 60:-.. som funnet!

Nu blir det då jobb och gym i veckan i just den ordningen tills på fredag då jag på nytt åker ner till Linköping tills på söndag då tanken är att vi båda ska åka upp till Stockholm tillsammans! :D

Time stands still.

Nej men kan tiden gå långsammare eller, jag blir ju verkligen tokig av att inte göra någonting..
På fredag så kommer iallafall äntligen N upp hit igen så jag går och ser fram emot det hela dagarna, vilket kanske är en bidragande faktor till varför tiden näst intill har stannat.
Imorgon så ska jag ändå jobba och träna direkt efter så då är ju i princip den dagen avklarat, sen är det ju inte många timmar kvar innan hon dyker upp!
Nu har jag nog rullat färdigt med tummarna och ska krypa ner i sängen alldeles strax.

Måste leta fram en kamera..

TILL GYMMET!

Fy fasen jag tror jag kommer gå itu, det är så tråkigt att sitta hemma!
jag måste ta mig till gymmet illa kvickt och göra av med lite energi!

Trip to Linkooping.

Ja nu vart det ju inte direkt som jag hade tänkt mig, hade vissa svårigheter med att ta mig upp imorse efter allt för lite sömn så upp kom jag ju inte vilket enligt farsan inte gjorde så mycket då han mest bara skulle åka runt en massa idag och kolla på framtida jobb.
Jaja då får jag väl somna i bättre tid ikväll istället så att man orkar med morgondagen istället då, när man ändå har några timmar över kan man väl sammanställa helgen som varit då.
I torsdags efter jobbet så satte jag iallafall man plan i verket, N som trodde att jag skulle jobba hela helgen och att det skulle dröja tills nästa vecka innan vi sågs fick sig en liten överraskning.
Runt klockan halv 10 änlände jag till Linköping, tog mig till hennes lägenhet och ringde upp henne utifrån.. i samma stund så plingar jag på dörren.. kan ju säga att överraskningen var stor och att jag fick jobba lite för att övertyga henne om att jag verkligen var där.
Såå värt det bara för blicken hon fick när hon öppnade dörren! Hahaha
Under fredagen gjorde vi inte speciellt mycket, inhandlade diverse ät- och drickbara varor och tog det lugnt.
Nästa dag var det desto mer på schemat, först ut till hennes föräldrars hus då N's pappa fyllde år.. antalet år var mycket hemligstämplat. På plats var även farmor, farfar, syster och mormor, lite spännande det där men det gick väldigt bra ändå tyckte jag.
Det var dags att röra hemåt igen för att göra sig redo för nästa sammankomst hemma hos en av N's vänner som fyllde år, på vägen plockade vi upp Sofia och hennes kille som vi tog sällskap dit med.
Det vart en väldigt trevligt hemma hos födelsedagsbarnet och vi fortsatte vidare ut till en av klubbarna, vipps så blev klockan 2 och vi skulle röra oss utåt. Kvällen slutar med lite drama på sina håll och kanter men det är ju sånt som gör att kvällen sticker ut från andra kvällar, det slutade iallafall väldigt bra och jag kommer knappt ihåg att jag hann lägga huvet på kudden innan man somnade.
Söndagen blev bara slappdag förutom den lilla promenaden med N's systers hundar som blev en duktig vända runt Linköping men solen sken så det var riktigt skönt.
Nu så får man klara sig själv till på fredag då hon kommer upp igen, kanske någon kamrat har några minuter över den här helgen att träffas?..

Home sweet home.

Nu har jag varit slarvig igen men har varit nere i Linköping några dagar igen så har haft annat för mig, kanske kan komma mig för att skriva om det imorn efter jobbet. Inte taggad på att vakna upp om bara 5 timmar för att jobba en hel dag men måste man så måste man.

I wanna work!

Suck säger jag bara, det var ju den här månaden som man skulle jobba varje dag och tjäna in en massa pengar.
När man istället vaknar utvilad så förstår man att redan där har ju något gått fel och när farsan kommer in och säger att det blev pappersarbete idag istället så blev det bekräftat.. no work today!
Vad ska man göra för att få jobba lite egentligen?!
Söka ett annat jobb kanske?

Hur som så får man väl göra något vettigt av dagen, iallafall försöka.. kan ju alltid sticka iväg och träna med grabbarna idag då det var ett tag sen. Förhoppningsvis går tågen lite bättre än igår då jag fick vänta 45min på tåget in mot stan, SL lyckas då göra en besviken om och om igen.
Efter jobbet igår var jag iallafall inne och rörde på mig en snabbis inne på gymmet innan jag åkte till Carina där jag blev bjuden på middag. Mat mat mat! :D
Sen vart det lite film och ett avsnitt av CSI där jag förövrigt gissade rätt om vem som var mördaren på en gång.. naturbegåvning? hehe.
Hem kom jag iallafall lite snabbare som tur var och blev upphämtad på stationen, det var lite spännande att åka från stationen då vägarna hade snöat igen ganska bra så på vissa ställen så var det bara enfiligt.
Spännande som sagt..
Jaja jag hade iallafall trevligt igår och på något mystigt sätt är jag ganska sliten idag, på gränsen till träningsvärk här och var... lite skumt.

RSS 2.0