Help me out.

Innan jag glömmer bort så får ni gärnsa skriva in lite tips på filmer då min samling börjar sina så tipsa om några riktigt bra filmer som ni sett!

Tatto?

Snart dags att gå och ut och börja jobba, även fast mycket känns ganska speciellt just nu så är jag ändå hoppfull för dagen.
Alltid skönt att bryta mönstret i vardagen och hitta på något, så idag kommer Nathalie förbi med Neo så får vi se vad vi kan hitta på för något.
Igår blev det lite självplågan på gymmet i lite över en timme, man vet att man varit där mycket när killarna som bor där börjar fråga efter en när man inte dykt upp på ett tag. hehe

Har väldigt nyligen börjat fundera på om man inte ska ta och skaffa sig en liten tatuering snart, något som man kan stå för och något som kan påminna en. Lutar väl åt någon text;

*Dum spiro, spero
-Så länge jag andas, hoppas jag

*Semper fidelis
-Alltid trogen.

*Sine metu
-Utan fruktan.

*Ab imo pectore
-Av hela mitt hjärta "Ur det djupaste av mitt bröst"

*Iuvenis et magnificus miles sum fidem mihi habens vitam perseqour
-Ung och stolt, jag är en krigare. Med tron på mig, går livet vidare.

Den sista kanske är aningen långt så de kanske inte blir så snyggt att klämma in men man får fortsätta leta vidare.

Söndag.

söndag idag.. imorn är det måndag.. upp och jobba.
dags å sova, gonatt.


To much time to think.

ha.. de e inte bra att vara ensam för länge, man utvecklar såna dåliga tankar som inte är bra för en på något sett.
promenaden hem från bro station är alldeles för lång för ens eget bästa är ju konstaterat! =P

Zip it please!

Har en lite bitter känsla ikväll, folk som inte kan släppa saker.
Dom som envist måste överbevisa och tjata fram sina argument för varför vissa saker är så fel.
Varför vissa saker aldrig kan bli, vad man borde ha gjort, vad man i fortsättningen ska göra.. trodde att det var slut med sånt men de kommer upp gång på gång.

Inte blir något bättre för att ni trycker på mig era åsikter om saker jag redan fattar, jag ville inte höra det ni har att säga.. jag hade kunnat leva utan den informationen!

Tack alla mina vänner!

Jag får tacka för alla fina gratulationer jag fick under gårdagen, som tidigare nämn så fyllde man ju 21 år ungn igår.
Dagen i ära så fick jag sovmorgon, blev en riktigt lång en och vaknade inte förän Erik ringde vid halv 12-tiden.. då hade klockan tyvärr blivit för mycket för att hinna iväg och köra hockey så jag tog mig en sväng till gymmet innan Erik kom ut till Jakan och mötte upp med mig.
Det blev ingen lång vistelse i Jakan för vi tog nästa tåg in till sumpan där vi mötte upp med Carina, Nathalie och lill-Neo. Så blev det fika i Solna där vi satt ett bra tag, var riktigt trevligt och kommer inte på något annat jag hellre hade gjort den dagen.
Allt eftersom timmarna tickade vidare var det dags att röra sig hemåt för kvällen aktiviteter som var väldigt stillsamma, det blev middag med familjen hemma och sen bänkade vi oss framför TVn och såg på Narnia 2.
skönt värre med god mat, stillsam kväll med familjen och självklart en massa godis!
Tårta blir det inte förän i helgen då farmor och farfar kommer för att fira mig så det ser jag fram emot, gotta i sig lite tårta och kakor säger jag aldrig nej till! ;)

Snart var det dags!

Ja som jag allra kortast skrev om imorse så kom jag inte med till Afghanistan tyvärr, men har ju nya krokar utslängda så får hoppas att det nappar på någon av dom.
Verkar ju vara ett bra tillfälle i livet att åka iväg på någon/några missioner, nära och kära jobbar, pluggar och åker troligtvis bort längre perioder. Huset här hemma är snart klart så jag kommer inte behövas lika mycket här hemma, har ingen flickvän som man lämnar ensam kvar, har inte heller något jobb än så länge eftersom jag troligtvis inte blir anställd föränn vi är klara med huset... inte så mycket som håller en kvar om man nu säger så.
Självklart har man alla vänner men dom kanske kan klara sig lite utan lille mig ett tag, det funkar ju nu liksom. =)
Man kan ju nästan kallas desperat som söker den "Strategiska reserven" men vill man så vill man, kanske ska passa på att dra lite i dom trådar man har.

Från bönor till morötter så är det ju en speciell dag imorn.. jag fyller år!
Det är ju alltid lite trevligt för då har ju folk en anledning att höra av sig, personer som man kanske inte annars tar sig tid att prata med.
Har nog kommit fram till att jag ska ta ledigt imorn och se till att hitta på någonting, om det blir på egen hand eller inte får tiden utvisa.. någon vänlig själ kanske är ledig och har lite tid över för en "gammal" man.
Måste nog nästan ta en timme på gymmet iallafall.. mina tuttar gör ont sen senaste passet.. =(








Inga pinnar bara timmar!


Turned down again.

Ser inte ut som att det blir någon tur till Afghanistan nu närmast, fick hem brev igår om att det inte blir något.
Nu får jag väl vänta och se ifall det blir något till adenviken istället.. har varit inne på mil´s hemsida igen och sökt till NBG, förkortat för Nordic Battle Group.
Chansen är väl lite större att man kommer med där då det finns en hel del platser att fylla, men om man kommer med där så är ju chansen ganska stor att man bara kommer vara i Sverige men det får gå.
Får bli mer om detta lite senare när man kommer hem från jobbet eller så..

Rhodos -09

Har ju lovat lite bilder från "the trip" så får väl slänga upp ett par fina.

   

Många soliga dagar vart det, började inte regna föränn precis när vi skulle gå ut till planet. sucess!




Baywatch nästa eller? ;)


Dom andra fina bilderna får jag väl hålla lite på, kanske om man har vägarna förbi så KANSKE man kan få se resten. =)


Poledancer-pro!

Ja nu har man varit iväg på riktigt underliga äventyr, har precis kommit hem från SATS i jakan där jag var med på ett pass som heter "Steamy Windows" tror jag det var. Det var ju minst sagt speciellt och kan bäst jämföras med poledancing.. men det var faktiskt inte min idé att gå på det så börja inte få för er en massa saker, lite glad är jag väl att jag vart meddragen iallafall för det var ju ändå kul när man väl var där!
Så nu har jag vickat på höfterna, juckat och haft mig så det känns lite gott i benen.. inte för att det var någon överraskning men jag var ensam kille vilket var lite tufft men det gick bra iallafall.
Fick till och med lite komplimanger för att jag var så duktig så nu är egot på topp, Chippendales nästa?
Alltid bra att ha något man kan falla tillbaka på.. =)


Mörkt å kallt.

Att jobba ute en dag som denna hade inte varit roligt, glad över att det regnade nu så att vi slapp åka iväg och jobba med taket i Spånga..
Blir till att jobba hemma idag igen, känns ju som att det är nära nu.. snart ska allt målas och sen är det ju nästan klart för att flytta in.... helt sjukt!
Har fortfarande inte kunnat bestämma mig för vilka färger rummet ska målas i men det löser sig väl antar jag.

Svar.

Som svar på kommentaren så är ME02 och FS18 två olika missioner, ME02 är Adenviken och FS18 är Afghanistan.
Varken av tjänsterna är speciellt långt borta så borde få veta ganska snart hur det blir. =)
En upplevelse som jag ser fram emot och känner mig väldigt säker på, kan vara bra att få komma iväg och kanske få lite nytt perspektiv på livet.

Ansökning skickad.

Då var det gjort, förhoppningsvis så kommer man bort från mysiga Sverige om ett tag.
Har precis skickat min ansökan till både ME02 och FS18, så förhoppningsvis duger man för den svenska utlandsstyrkan och får följa med. Det är en upplevelse som ingen annan kan jag tänka mig och det är inget som jag skulle vilja missa.
Nu så kan man inget göra än att vänta på svar och se vad som händer. =D

Gogo Sverige!

Igår så vart de en trevlig runda i Jakan med Maria, lite biljard och några öl på Emils. Lite senare anslöt Erik direkt från jobbet, så vi fortsatte vidare till Pergola där Erik stötte på några lumparpolare.
Satt där och lyssnade till trubaduren som faktiskt kunde sjunga, så skönt när man stöter på såna.. dom två som var på Emils var ju inte riktigt lika bra. =P
Planen om att bara ta en lugnt kort kväll i jakan gick ju i stöpet med det var ändå riktigt roligt, så runt 1 tiden vinglade man hemåt från stationen i Bro.. gick bra även fast man säkert gick dubbla sträckan och man kunde ju nästan tro att det var frost ute eller att jag hade inoljade skor men jag höll mig iallafall på benen hela vägen!

Nu idag så är det ju match mellan Sverige och Danmark.. Sverige måste bara vinna, 0-0 efter första halvleken och nu börjar andra om någon sekund.
Får se vilket humör man är på om 45 minuter!

Skadade svenskar i Afghanistan.

Svensk-finsk patrull beskjuten i Afghanistan

Publicerad: 8 oktober 2009 kl 22.39 Afghanistan

En patrull från den svensk-finska styrkan i Afghanistan blev sent i kväll attackerad under en patrullering i Mazarområdet.

Två svenska soldater skadades och är förda till sjukhus. Anhöriga är inte underrättade.

Mer information kommer.


Mina tankar går ut till dom drabbade familjerna och dom sårade soldaterna och jag håller båda mina tummar för att allt kommer gå bra för dom.









Hold on, ill be there!

Darker times are closing in.

Mörkare tider närmar sig och inte nog med det.. det är kyligare också för dom som inte märkt det ännu.
En tid på året som man bara vill ligga inne i värmen med mörkret utanför och bara mysa med någon, hösten kan vara en riktigt bra tid på året.
Får hoppas att man piggar på sig lite mer snart, får vara noga med vitaminerna och dricka rikligt med vatten. =)
Låt era käraste veta att ni finns där så att man kan känna värmen trots mörkret och kylan, det krävs inte mycket för att värma upp någons vardag.

Your Guardian Angel.



Sometimes you just know..

Platsen utan tid.

Ja hur ska man ens börja förklara tiden på Rhodos, tror inte det går att förstå hur mycket jag än berättar om tiden där.
En av få tillfällen man verkligen kännt sig "fri".. från verkligen allt, man tänkte inte på pengar man bara körde på, tiden fanns inte.. man hade ingen tid att passa eller något stress att göra någonting.
Vi kom dit på onsdag kväll och efter att ha packat upp och bytt om så stack vi ut och festade, vilket vi för övrigt gjorde varje kväll där tills vi åkte.
Enda gången man ställde klockan var till frukosten men inte ens då kände man sig tvungen att gå upp, sen ner till stranden där man låg och sov någon timme. =)
Sedan satte man sig och käkade någonstanns när man kände att det började kurra i magen, förhoppningsvis lyckas jag lägga upp lite bilder från vistelsen där nere. Av någon anledningar har Erik en del avslöjande bilder på sin kamera men de kanske man får bjuda på det med, hahaha.
Går väl knappt att förklara mer om vår lilla semester, man måste vara där för att kunna ta in hela känslan.. nästa gång som förhoppningsvis inte ska dröja allt för långt tid så kanske man kan bli ett lite större sällskap.


RSS 2.0