Sicko!

Fy, ogillar verkligen att vara sjuk! Brukar nästan aldrig bli sjuk så när jag väl blir det är det ordentligt, vet inte riktigt vad det är så får väl åka till vårdcentralen imorn och se vad dom säger.
Så jobba blev det med andra ord inte tal om idag, har i princip bara suttit här på rummet hela dan.
Får se hur länge man blir fast här inne, har inte tid att vara sjuk.. har ju en massa roliga saker att göra!!

Mamma och pappa har under ett par dagar åkt runt i stockholm och kollat på hundvalpar och nu nästa onsdag så kommer ett nytillskott till familjen, en 7 veckor gammal Jack Russel som är mindre än en 50cl PET-flaska =D
Får se hur katten tar nyheten men det går säkert bra.. förhoppningsvis..

A day in the sun.

Helgen rör sig mot sitt slut och man börjar redan längta efter nästa, vart en riktigt varm och mysig dag och jag kom hem för ungefär en timme sedan. Efter frukost gick jag och Jonas ner till stranden och tog oss ett dopp vilket var lika skönt som alltid, sen hem till mig och njuta lite i jacuzzin innan vi började röra oss till Djurgården där det skulle bli brännboll.
Det blev en riktigt trevlig stund och vi var ganska många som spelade även fast inte orken fanns där hos alla, när alla hade tröttnat kändes det verkligen som ett svalkande dopp behövdes.
Så vi gick iväg en bit längs vattnet och hittade till slut en plats som fick duga, man var inte allt för petig i värmen som rådde.
Stora och små, taggiga och runda stenar prydde "stranden" och ett täcke av alger växte där men det fick duga gott och väl.

Efter doppet så rörde dom av oss som var kvar bort till bilen för att köra in till stan där jag släpptes av medans dom andra fortsatte hem till Thessan för att lämna packning, äta lite och byta kläder.
Jag gick och mötte Carina som kommit in till stan och skulle gå med oss andra på bio, efter drygt en timme så dök resten av folket upp och det blev "The Proposal" som visades denna afton.
Filmen var helt okej tycker jag, men "I love you man" var snäppet bättre.

Dagen har varit riktigt härlig, önskar bara att man kunde ha så många fler dagar som denna inte bara på helgerna utan mitt i veckan! Man skulle haft ett jobb där man slutar efter lunch under sommaren, fast jag ska inte klaga.. har trots allt "bara" ett jobb och det är väldigt nära hem om man säger så.
Nu börjar ju snart en ny vecka men jag ser ljust på den, kanske bara för att veckan efter lockar.. får hoppas att allt klaffar!


Cowboy-Larsson!

Hemma igen efter en mycket händelserik dag! Men om vi backar tillbaka till fredagen så kom Jonas ut hit till Bro efter jobbet och då stack vi ner till stranden och badade.. hur skönt som helst i vattnet nu!
Sen bar det av hem för att kolla på matchen... matchen var oootroligt spännande och Sverige lyckades kvittera till 3-3 efter ett 0-3 underläge men lyckades inte lika bra i straffarna så dom lyckades inte klara sig till final den här gången.. det kändes ganska hårt eftersom dom var det bättre laget.
Med 5 minuter till godo skjutsade farsan ner mig och Jonas till stationen så vi hann med pendeln, dags för några timmar på 360. Det vart riktigt trevligt även fast det bara var vi två som gick ut, träffade lite folk som vi snackade med under kvällen.. alltid lika trevligt när man träffar nytt folk.
Det var uppträdande med bandet 250kg kärlek under kvällen så det blev riktigt skönt drag.
När klockan sedan började närma sig midnatt var det dags att börja röra sig mot sista pendeln, väl i Bro så la vi oss och slöade i jacuzzin i en halvtimme innan man gick och la sig.. skulle kunna göra så varje fredag för det där var hur skönt som helst!

Idag så var jag och Jonas inne i stan och njöt av det sköna vädret, mötte upp med hans brorsa och tog lite käk på pizza hut innan vi drog på bio för att se "Terminator Salvation" som faktiskt var riktigt underhållande, jag gillade den. =)
Efter bion drog vi ut till Lida där country festivalen höll till, för att smälta in bland massorna så köpte jag mig en hatt vilket även Jonas gjorde under kvällen. Väldigt många hade sökt sig dit och det var mycket glada miner som rörde sig omkring, favoritplatsen var nog "Loftet" där det var lite mer drag. Det var så att man ångrade att man inte lärt sig några moves innan så att man kunnat vara med och dansa, tyvärr så är man inte lika snabb på att lära sig stegen som dom andra lite mer rutinerade cow- boy/girlsén. Till och från hann man även se skymten av Carina som jobbade på festivalen och bjudit med oss dit, det var skön stämmning så det kanske kan bli en tradition att dyka upp där varje år.. då kanske man kan lära sig några steg också så att man kan glänsa lite. =D

Imorn så far jag och Jonas iväg till Djurgår´n för att spela brännboll med lite människor så det blir väl varmt och trevligt men nu kallar verkligen sängen på mig så tack för mig!

250609.

Uppe ännu en morgon redo för en arbetsdag, vi ska ut till hägersten idag och göra det sista på ett jobb där.
Farsan sitter i bilen nu redo att åka först till tandläkaren och sen ut dit, jag kommer ansluta till honom senare under dagen.. man måste ju prioritera det som känns viktigt först..

Jag tror man kan se fram emot ännu en dag med mycket värme vilket är väldigt efterlängtat, kommer bli en fin solbränna om det fortsätter såhär. =)

Till helgen kom det helt från ingenstanns väldigt många olika alternativ på vad man kunde göra, men har nog bestämmt mig jag iallafall och sen får vi se vad grabbarna grus vill göra.
I min värld så blir det att se fotbollen på lördag (Sverige-England i semin), sen efter det så blir det utgång på GK som firar 1 år den här helgen med lite smått och gott.
På lördagen så blir det ett besök till Lida Country Festival vilket kan bli riktigt intressant, det blir att fixa en hatt och en snusnäsduk eller något innan dess så man smälter in lite! =D

Får nog försöka klämma in några besök till jacuzzin också, Jonas verkade sugen på det.
Så ser väl den närmaste framtiden ut just nu.

Mums med pollen.

Sådär, har med nöd och näppe överlevt ännu en dag på arbetet, kanske inte riktigt så dramatiskt men den sista timmen var tortyr. Eftersom man sen en dryg vecka tillbaka har gått på kåvepenin för något skit som hängt med sen slutet av lumpen, medecinen har en tensens att döda alla bakterier.. dåliga som bra.
Det medför att jag blir mer mottaglig för mindre roliga saker, min pollenallergi som dom senaste åren knappt märkts av blossade idag fram och gjorde mig halvt galen.. nyser mer än normalt, ögonen kliar och rinner och näsan likaså.
Som tur var är man snart klar med skiten och förhoppningsvis kan slippa såna tråkigheter då.

Eftersom man inte känner sig helt hundra blir det att skjuta fram gymmet tills imorn, då blir det av oavsett hur jag mår..
Resten av dagen blir det nog att ta det lugnt med nån film, bada lite jacuzzi och sen att gå och lägga sig tidigt =D

Frukost.

Uppe är man sen ett tag tillbaka, riktigt skönt ute tidigt på morgonen och det ser ut som det kan bli en riktigt fin dag.
Får se vad man hittar på för roligt efter jobbet, kanske ta sig i kragen och sticka till gymmet, var ju typ någon dag sedan man var där nu.

Nej nu är det frukost som gäller och sen ut och jobba, huset som förresten börjar likna ett hus mer och mer har nu fått upp en del panel så man kan urskilja hur det kommer se ut 1-2 veckor fram då all panel ska vara klar.
Tidsplanen håller ännu, i höst så har man ett eget rum äntligen men sen hur länge man bor där får man se då.

Peace!


Forgotten but still alive.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, har mycket som man skulle vilja få ur sig men man vet inte riktigt hur man ska säga det eller till vem.. många tankar flyger omkring i mitt huvud och jag hamnar i något apatiskt tillstånd och inget alls händer.
Vad har man att se fram emot?.. är medveten om att man måste göra något för att saker ska hända men vart börjar man och när är rätt tillfälle, det finns kanske inget bra tillfällen.
Alla stressar runt och har hundra saker som händer samtidigt, känns lite som man står på samma ställe och stampar..

Kanske borde be om en vecka eller mer ledigt, bara försvinna iväg. Bara vart som helst, och hur som helst.. packa lite kläder i en väska och se vart vibbarna tar en. Få lite perspektiv på saker, fundera ut vad man ska göra åt vissa saker.. om man ska göra något över huvud taget.

Kanske lite flummigt över vad fan jag snackar om men inte ens jag är säker, kan vara solsting eller något..


Shit happens! 


Midsommar.

Nu har man ju inte varit den bästa på att uppdatera alla hundratals läsare om vad som händer.. *host*
hur som.. midsommarn har varit här och det är väl en av anledningarna till varför jag inte har hunnit sätta mig vid en data och skriva ner allt.
Man kan helt klart säga att det varit en midsommar att minnas, mycket har hänt.. några mindre roliga saker men även en massa roliga saker.
På fredagen tog jag sovmorgon som var hur skönt som helst, drog sen vid 11-tiden hem till Carina i Spånga där midsommarfirandet höll hus. Dagen i ära sken solen och det blev riktigt varmt på vägen dit, med mig hade jag min ryggsäck innehållande lite ombyte och resten av ryggan innehöll dricka för hela dagen. =D
I ena handen hade jag jackan som jag av någon anledning fick för mig att jag kunde behöva, i den andra ett kubb-spel som vi kunde underhålla oss med under dagen. Varmt var det att släpa med allt detta så direkt när jag kom fram lättade jag på kläderna ganska snabbt.
Inte mycket tid att vila utan det var bara att hugga i och hjälpa till med diverse förberedelser innan resten av gästerna skulle anlända, var inte så farligt mycket kvar att göra när jag kom får jag väl ändå lägga till..

Gäster började anlända och man gick runt och tog i hand på folk man träffade för första gången och försökte komma ihåg namnen så gott det gick. Tjejerna hade jobbat hårt med att förbereda allting och bjöd på en riktigt bra dag som man länge kommer att komma ihåg, festen tog fart och några däckade men ännu var klockan då bara 4.. det signalerar väl ändå att det är en bra fest!
Sen fick man väl skämmas lite också.. man behöver inte vara stupfull för att ha sönder saker... *host* under dom två dagarna i Spånga blev det en tavelram och salladsbestick som jag lyckades demolera, mycket skickligt. =D
Eftersom festen började relativt tidigt så var man helt slut vid 2 när festen kom till sitt slut, vi var väl en 7 stycken eller så som stannade kvar och somnade in på utspridda platser i huset.
Dagen efter var jag uppe vid 7, kunde inte somna om.. så jag låg kvar ett tag tills dom i rummet vaknade till liv dom med, så satt man och pratade massa strunt innan man vågade sig ner och påbörja uppröjningen efter kvällen.

Kom hem igen runt 10-11 tiden igårkväll och var då aningen trött, så efter lite käk och filurande framför datan kröp jag i säng och sov länge =D

Får tacka för att jag fick komma och dela denna midsommar och hoppas att det blir fler gånger!

Live hard, party harder!

Nu närmar sig även denna dag mot sitt slut, tog en välförkänt sovmorgon efter väldigt lite sömn dom senaste dagarna.. gick upp klockan 12 och lät timmarna gå lite.
När klockan blev 3 och kändes det som att det var dags att röra sig lite så jag svidade om till joggingdressen och begav mig ut i ösregnet, fråga mig inte varför men något var man ju tvungen att göra.
Drygt en halvtimme senare var jag tillbaka, lite blötare än tidigare men nu hade jag gjort något.
Sen for jag in till stan för att träffa Carina, ingen hade ätit så vi drog till Kungshallarna där det blev mat! I like =)
Erik anslöt och efter även han utfodrats så skulle vi åka hem och bada, gick inte riktigt som vi hade tänkt då den var lite kallare än tänkt så efter att ha utlidit nästan en timme där i så rusade vi alla in i duschen där det var mycket mysigare!

Inga såna tankar nu.. det var varmare vatten där inne helt enkelt, efter det hände inte så mycket mer.. söndag och folk måste jobbar på vardagarna så man kan köra hårt på helgerna =)

För att summera det som har hänt under dom senaste dagarna kan vi backa tillbaka till fredagen då Erik och Jonas var dom enda som dök upp hemma hos mig för att bada jacuzzi och dricka champagne, det var tänkt att några fler skulle komma men av olika anledningar så blev det inte av helt enkelt. Men jag, Jonas och Erik hade det riktigt trevligt ändå och lyckades sitta där lite för länge efter att vi upptäckt att klockan på jacuzzin gick lite fel, så vi ringde Bro Taxi som kunde skjutsa in oss till stationen.
Lite i sista minuten dök vi upp utanför Göta Källare och med lite smoth-talking från Erik så kom vi in utan att betala inträdet.. ibland är han bra att ha den där grodmannen.
Inne på 360 mötte vi upp med Carina som lägligt nog hade med sig sin kamera till kvällens tema som var "papparazzi", så istället för att hamna framför kameran så blev det att hon var både bakom och framför linsen.. inte lätt att komma undan. =P
Kvällen varade ända fram till stängning då jag, Jeanette, Andrea och Micke eller Matte(vem vet..) tog en taxi hem till kära familjen Isaksson där alla slocknade.

Upp tidigt på lördag och för första gången var huvet inte helt med i matchen, vanligtvis kan jag t.om. jobba dagen efter men igår var jag inte riktigt sugen på att plocka upp en hammare om man nu säger så.
Hem och vila inför kvällen då Antonios och Erik skulle ha inflyttningsfest, eftersom jag hade fint sällskap av Carina så dök vi upp lite senare men tydligen inte tillräckligt sent för det var inte mycket fart på den festen. haha
Tydligen drabbades herrarna av ett massivt återbud men va tusan, "you work with what you get" så efter några promille så vart det lite fart på folket.

Vi får gå från fredag till lördag med bilderna ;)

 




Det är ju så vackert att man blir rörd, mer helger som denna!















Its a hard work to stay on the top.


Just.Do.It

Vet inte riktigt vad jag ska skylla på för nattens humör, det lilla alkoholintaget, bristen på sällskap eller det tråkiga vädret.. nog för att det är något som kommer gå över så fort jag somnar så är det jäkligt trist just nu. Bara för några timmar sedan var allt bra..
Blir lite trött på mig själv som tror sig veta allt.. övertyder allt.. nykter som påverkad, jag tror mig veta precis vad allt som kommer ur den andres mun egentligen betyder vilket inte alltid stämmer men till stor del har jag rätt i mina antaganden.
När jag tror mig veta att det som sägs inte är helt sant.. att det är någon slagt halvsanning.. man lämnar vissa saker ute så ruttnar jag totalt, hellre säga som det är så man är med på noterna.

Nog för att helgen i övrigt har varit väldigt bra med många trevliga händelser så kommer inte det riktigt fram inatt, det får bli till att ta upp det imorn när man är lite mer 100. Nu blir det att torka sig, borsta tänderna och sedan soca.. hade blivit svårt att sova utan att få ut det onödiga man nu känner så imorn är jag nog glad och redo för nya händelser igen.
Får hålla tummarna för att det blir lite trevligt imorn!

Blodsugare.

Så ikväll väntar mötet mellan Sverige-Malta, inte direkt ett spännande möte. Sverige borde helt enkelt ta den matchen om dom inte skulle göra bort sig totalt, vore ju väldigt trevligt om dom kunde kvala in till VM..
Eftersom jag antagligen skulle fastna vid datan och inte bara skumma runt så far jag iväg till Erik och Antonios och ser på matchen där, Erik som jobbar kommer inte närvara men Jonas kanske dyker upp om jag lyckas få tag på honom vill säga. Trots dagens teknologi med mobiler och internet så är det inte helt enkelt att få tag på människor, fast alla kanske inte vill bli nådda ioförsig.

Dagen har inte varit speciellt trevlig, vädret är inte riktigt vad man väntar sig av juni månad men efter regn kommer solsken säger man väl.. får hoppas det iallafall...
Jobbade fram till lunch och sen stack jag till vårdcentralen för att kolla upp min hals som vart lite skum sen slutet av lumpen, lovar att "cancer-kasern" har något med det här att göra..
Eftersom jag tydligen besökt vårdcentralen flitigt det senaste året så fick jag mig ett stammiskort så nu kan jag bryta ben och armar och bli hur sjuk som helst utan att betala.. grattis till mig.. =P
Läkarn hade ingen aning om vad det kunde vara och villa ta grundliga prover på mig så off to tha lab.. hon som satt på labbet fick sig en liten överraskning när hon öppnade filen där det stog vilka prover jag skulle ta.. 17 stycken olika prover ville doktor Maria att jag skulle ta + någon svalgodlingstest som är lika gosigt som det låter.
Det blev 3 stycken stora fina labbrör med mitt blod som tappades från min arm, kändes inte farligt alls föränn hon drog ut den långa nålen.. haha, lite obehaglig känsla inne i armen som att något mer ville följa med ut. =P
Fick ett tråkigt plåster på underarmen.. inte ens ett Bamse-mönster.. sen blev det dags för det mysiga långa topsen.
Läkare och naprapater är ju i grund och botten lite sadister misstänker jag, hon envisades med att stoppa ner topsen i halsen på mig 3 gånger om "för att vara säker på att det blev bra".. pfff.
Nu får jag vänta typ 2 veckor och sen får vi se vilken dödlig sjukdom jag har och hur länge jag har kvar att leva.. stentorget hade ganska roliga gravstenar. =D

Festligheter torsdag, fredag och lördag som det ser ut nu.



"Just smile and wave, smile and wave."

Smajl.

jajaja, Ludde back to normal mode once again.. behövde bara reboootas!
Har inte hänt speciellt mycket, har schvetaz på gymmet och jobbat.. ska se ifall man kan skaka fram lite bilder på hur huset ser ut..

Disaster strikes again.

Ja men fan vad roligt... långhelgen blev ju inte alls riktigt som man tänkt sig, små ljuspunkter men överhängande värdelöst. Alla har saker för sig och är oerhört sega, fan vad det stör mig!
Är aningen irriterad just nu och ser fan inte hur den här veckan på något sett ska kunna bli bra..

Idag var det första dagen på en ny arbetsvecka och gipsskivorna ska sättas upp på alla väggar, vet inte om det är allt runtom men orkar fan inte med skiten.. gipsdamm överallt.. så jäkla tradigt.
Den enda flykten jag har från vardagen här är att gå till gymmet för något annat blir ju inte av, tiden räcker inte till på ett dygn.. hade det varit bättre ifall man inte jobbat?.. antagligen inte för då hade det varit något annat.
Erik sticker troligtvis iväg på kryssning imorn till och med onsdag eftermiddag, hade ju nästan varit skönt att kunna åka med och släppa taget om allt men med stor risk för att kasta sig själv över bord så är väl det ingen bra idé.. sen att farsan behöver all hjälp han kan få här hemma nu i veckan är ju också en bidragande faktor.
Eftersom den här veckan inte var tillräckligt värdelös så ska vädret dra ner på humöret lite till, regn och skit under nästan hela veckan så man kommer antagligen behöva jobba några timmar extra dom närmaste dagarna för att få igen alla väggar och tak över entrén.

Kanske inte det bästa tillfället att skriva inlägg när humöret är som det är, om en timme är man säkert lugn och "glad" igen men nu får det bli som det blir!

                                       


0-1 suck.

Jahapp, de gick ju inte riktigt helt okej.. förlust för Sverige med 0-1.. inte OK..
Får hoppas på en bättre insats mot Malta för prestationen ikväll var riktigt dålig på dom flesta håll och kanter.
Hade trevligt med Jonas och Antonios, ser fram emot nästa matchtillfälle.. fast då blir det mer att fira!


3-1 Sverige?

Kanske lite kaxigt men eftersom jag gissade rätt på den senaste Sverigematchen så borde jag få rätt på den här med, mitt förra vinnande resultat var 3-1 till Sverige har jag för mig så jag tror på det även ikväll! =D


Sverige!

Ja idag är det då Sveriges nationaldag och dagen i ära så spelas landskampen Sverige-Danmark!!
Det finns inget annat än vinst som är acceptabelt, så jag hoppas på en spännande och målrik match.
Matchen kommer att visas hemma hos Antonios och Erik men sistnämnde kommer inte att närvara för att han gått och blivit work-a-holic på senare dar.. inte OK!
Så det blir väl att titta förbi apoteket med gröna skylten och införskaffa några Miller´s till matchen, får se om det dyker upp några fler till matchen.. har några tveksamma "kansken" men de kommer nog bli hur trevligt som helst vilka som än kommer.

Så nu sitter jag här ute i Bro med Sverigetröjan på och inväntar vidare instruktioner, solen har tittat fram så jag har avnjutit en god lunch ute på altanen i solskenet. Har bestämt mig för att konka runt på en liten digitalkamera och försöka dokumentera dagen lite, se vad man kan fånga för roligheter på bild.
Carinas fotograferande har väl gnuggat av sig lite på mig, men det är ju förvånandsvärt roligt att ta bilder faktiskt.. kanske till och med får skaffa sig en egen kamera, en billig variant som ändå funkar. Man får ju lite pengar över nu när man bor hemma, den senaste veckan har man ju nästan dubblat sin förmögenhet. hahaha.

Nej nu blir det att sticka ut i solen och se sig omkring lite!

Långledighet.

Om det ska vara så här att vara ledig så kan jag lika gärna jobba varje dag i veckan.. den här långledigheten går i alldeles fel riktning, dock så var gårdagen mycket trevlig så det kan jag inte klaga på men ändå.
Självklart så skulle jag väl kunna hitta på något, ringa och kolla med fler människor men borde man inte kunna förvänta sig att någon hör av sig tillbaka någon gång och frågar ifall man har lust att hitta på något..

Nu imorn så blir det morgonlöpning som gäller.. funderar på sätta klockan tidigt och ta mig ut i löpspåret innan frukosten.. kanske lägga några mil bakom sig och sen komma tillbaka, duscha, äta och se vad dagen har att bjuda på.
Om det är riktigt segt kanske man får ge sig ut och springa lite på eftermiddagen också.. kanske inte så kul men vad tusan ska man göra! haha.
Idag så vart det hur som helst en tur till gymet men väl där så märkte jag att all motivation att träna var som bortblåst, vandrade runt kring maskinerna och dom fria vikterna och gjorde några övningar men kände inte alls för att vara där. Det var till och med så pass illa att jag satte mig och rensade inkorgen på SMS manuellt.. ett i taget för att spara dom lite roligare till när man behöver något som kan sätta ett litet leénde på läpparna när man känner sig lite si sådär.

Och bara för att fråga det alla tänker.. vart fan tog solen vägen?!
 

Happy days.

Även den minsta gesten kan ändra en hel dag, dagen kan ha varit grå och tråkig men det glöms bort och man tänker bara på den där händelsen som vände på dagen och ett leénde bryter ut. =)
Kom ihåg det allihopa, något som kanske inte betyder så mycket för er kan ändra en hel dag för någon annan.


A day like all others.

Sådär, min tillfälliga sinnesförvirring som precis som alltid var helt onödig är över och jag är tillbaka i mitt normala onormala jag igen.
Idag var det ett mysigt regn som drog in över Bro vilket gjorde mitt jobb lite mindre trevligt än det annars är, som tur är så kommer morgondagen inte vara lika illa även fast man kan förvänta sig lite regn iallfall..
Men ändå kan man se fram emot morgondagen som är sista dagen jag jobbar den här veckan, har långhelg från torsdag till och med söndag så det är ju mysigt.. kanske någon rent utav har lust att leka med mig när jag är ledig!
Det finns ju inte på kartan att jag kommer överleva om jag bara ska sitta här hemma när man är ledig..

Hur som helst vart det en tur till gymet idag som var riktigt tuff och mysig, kommer med stor sannorlikhet vakna upp med lite smärtande ben efter dagens löpning och tunga vikter. MEN de gillar vi, visar att man gjort något ordentligt!
Nu är jag trött, hungrig och är enormt sällskapssjuk.. hungern löser jag väl nu på en gång och det blir väl snart dags att gå och lägga sig.. ja. Mat var det visst.

Puls 120?

Pulsen är hög och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. känns helt fel att inte kunna göra någonting alls!
Måste röra på mig för att inte gå under av oro.. off i go!!

3 Dar kvar till helgen.

Dagarna fortätter i samma form som tidigare, bara en dag utan att göra något speciellt får mig rastlös.
Igår blev det en tur till gymet som räddade mig från tristressen och idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för speciellt, kanske får ta ännu en tur till gymet eller nöja mig med att springa runt i Bro.
En hobby av något slag kanske vore bra att ha, har länge funderat på att börja med kampsport.. när vi under lumpen hade kampsportsfys kommer jag ihåg att det var RIKTIGT jobbigt! Total utmattning, det skulle nog passa mig som har för mycket energi.. sen var det riktigt roligt också.
Saknar alla killarna från Boden.. känns som att det var år och dar sedan man såg dom från att ha setts varje vaken minut, ett band skapas som är starkare än dom flesta. När man genomgår lidande, stora påfrestningar och allt det som vi fick göra får det en att komma så mycket närmare alla.
Kommer alltid minnas killarna från Boden -08!


1:a Skyttepluton, I 19's Pansarbataljon.
 

RSS 2.0