A hard work work.

Ja idag kan jag ju helt klart vara nöjd med mig själv, jag har varit riktigt duktig om jag får säga det själv.
Först har jag jobbat mellan 07-16, sen åkte jag till gymet och där var det veckans träning helt klart..
först en halvtimmes uppvärmning för axlarna innan spinningpasset började.. fy satan vad det är tungt med spinning..
En halvtimmes trampande är mer än vad jag gjort på riktigt länge kan jag säga, direkt efter började core-passet som hörde till tydligen.. så en halvtimmes mag- och ryggövningar blev det där.
Snacka om att tappa kroppen på vätska efter dom två passen.. men eftersom man fortfarande hade energi kvar så blev det upp en trappa till gymet där det blev axlar och triceps ett tag till men någon som jag inte kommer på namnet på. =P
Visst, man ska inte träna så länge som jag gjorde vanligtvis men jag tror att om man bara gör det någon gång ibland så är det ingen större skada skedd.
Min belöning blev en sittning i bastun och en lång dusch innan jag begav mig av hemåt. Kanske skulle man sova nu så man får vara utvilad imorn?.. kan ju vara bra för omväxlings skull ;)

Ny vecka gryr.

Ja nu börjar veckan på nytt igen och tro det eller ej, helgen som varit var min första vita helg på mycket länge.
Men självklart så är man inte piggare för det eftersom man fortfarande sitter uppe länge nätterna, men det har iallafall varit lite skönt att inte vara ute den här helgen trots att man saknar dansen lite som det alltid blir gott om på fredagskvällarna.
Helgen i stort så har det inte hänt så speciellt mycket, har jobbat lite extra för att ta igen förlorad tid och för att ta igen tid som man kommer att missa när man nu åker iväg. ;)
Men som avslutning på veckan igår så var det först en tur till gymet med Daniel igår varpå vi gick iväg till Emils för att käka lite, han är ju inte ett helt värdelöst sällskap den där karln. Sen var det tillbaka till SATS då vi hade lite tid över innan hans buss skulle dyka upp, gjorde Therese i receptionen lite sällskap och passade på att boka upp mig på 2 klasser idag.. cykling och core.
Kan ju bli riktigt spännande att se vilket skick man är i under slutet av dagen, eftersom passen startar lite senare så blir det en vanlig runda med Daniel innan är det tänkt.
Men hur som haver, efter att jag lämnat Daniel i Therese sällskap gick jag och mötte Malin som anlänt till jakan.
Vi gick och bokade biljetter till G.I Joe som inte började föränn 2 timmar senare så vi hann iväg till Emils en runda till där det blev lite biljard.. nätt och jämt så vann jag men med gott motstånd.
Filmen sen var ju riktigt actionladdad minst sagt men den var faktiskt bra tyckte jag, den har tydligen fått både ris och ros så man visste inte vad man kunde förvänta sig men den fick tummen upp.
Hem sent upp tidigt, så är veckan igång igen!

Många planer, liten verkstad.

Nu är det väl ändå dags att krypa ner i sängen och försöka sova lite så man orkar med jobbet imorn, blir kanske inte så lång sömn jag hoppats på men så blir det när man fastnar vid datan.
Har hur som helst haft besök av Malin, inte BB-Malin utan Malin-Malin.. eller vad man nu ska säga, haha.
Det blev rullen "Never Back Down" som jag ioförsig sett minst 4-5 gånger innan men den är ju så bra, den kan jag rekomendera!
Inte så mycket mer som har hänt efter att jag kom hem, datasurfande och så.. men imorn startar den nya veckan med arbete.
Ska försöka klämma in lite roliga saker i veckan mellan arbetsdagarna, ja menar bara för att man jobbar så finns det faktiskt några timmar till övers efter varje dag.. gäller ju att prioritera lite så går allt att lösa.

Får se hur det blir med utlandsresa också, känns som att det skjuts upp mer och mer och man vill ju komma iväg!!
Man kan ju inte direkt åka utomlands ensam.. det är ju lite.. sämst.
Nu har jag ju en rolig anledning att ta körkort lite snabbt också.. måste ju road-trippa ner till bohuslänstrakterna, får ju inte dröja 5-6 år tills nästa gång man ser Malin igen.

Partyhelg numero uno.

I lördags så var det inte mycket som hände efter att man kommit hem, satt vid datan och vipps så var klockan 8.
Fick då ett sms från Malin som undrade ifall jag ville med ut igen och jag är väl inte den som är den så det var bara att göra sig iordning och dra sig iväg igen. Missen jag gjorde var att jag inte käkat något som kan räknas in i kategorin mat, synd.. men det gick bra iallafal.
Åkte in till söder där jag mötte Malin och Annika vid ett ölhak som ligger på vägen mot medis, med dom var Robin som dom kände sen innan och under kvällen anlände även hans 3 kompisar Carlos och..host.. två till.
Inte så bra på namn som man kanske borde vara men det var kul iallafall, den snälla ängeln Carina hade sen fixat så att hela sällskapet skulle komma in på nya stället "the Bridge" som låg inne på Hirschenkeller.
Så något sena anlände vi till T-centralen och mötte upp med Carina och fortsatte med hela ligan in till festen, alla dansade på och såg iallafall ut att ha trevligt så det var ju lyckat. Jag hade det roligt och när det var dags att gå så fick det den här gången bli nattbuss då klockan hade sprungit iväg lite men det gick ju bra eftersom man fick äran att slagga i Viksjö igen!

Idag så har det vart en hel del fläng hit och dit men jag hade jätteroligt, först så åkte vi till Spånga och träffade Annikas kompis som tog med oss att äta på den anrika pizzerian "Gerds" som faktiskt gjorde väldigt goda pizzor.. den fick tummen upp.
Sen bar det av tillbaka till Viksjö för att hämta nyckeln som tjejerna hade lämnat och hämta min jacka som jag glömde kvar i lägenheten.. my bad.. glömde bara bort den för det var så varmt och skönt ute när vi skulle åka och dels för att det inte var jag som använde den sist.. men jag kan ta den. =P
Efter det åkte vi in till Bromma för att träffa Tommy som är Malins pappa, där satt vi och fikade lite.
Det började nu bli dags att åka eftersom flickorna hade en 5-6 timmars körning hem till Bohuslän-trakterna, tur som jag har i vissa saker så var Bro på vägen så jag fick skjuts hela vägen till dörren som jag var tacksam för.
Men väl framme så går det upp för Annika att hon har glömt sin mobil laddare i lägenheten bakom TVn så medans jag promenerade in i huset så påbörjade dom sin biltur tillbaka 25 min till Viksjö för att sedan vända och åka tillbaka i den här riktningen.. "det är inte lätt när det är svårt" som en vis man några gånger har sagt.
:D


Booze, party and fighting.

Igår var det ännu en gång dags för att ta sig in till Medis och festa loss på 360, den här gången under temat "Black & White".
Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, jobb som vanligt under dagen tills mamma får en samtal på mobilen och berättar att Malin som jag låg på BB samtidigt som och känt varit med under min uppväxt hade vägarna förbi och ville komma förbi.
Det var flera år sen vi träffades sist, minst 5 år skulle jag tro! Hon kom iallafall förbi men sin kompis Annika som hon var ute och roadtrippade med.
Kort därefter så anländer Erik, Antonios, Nathalie och Carina, så ner i jacuzzin bara och fram med skumpan!
Riktigt trevligt vart det även fast Nattie var badkruka och höll oss sällskap från "torra" land, klockan närmade sig go-time och det var dags att kliva upp och göra sig klar innan taxin anlände.

Carina som skulle upp och jobba tidigt kunde tyvärr inte välsigna oss med sitt sällskap den här gången men vi gjorde det bästa av situationen och hade en riktig toppenkväll ändå.
En heeel del dans även denna helg, scenen was the place to be under kvällen!


Sista avgången för pendeltåget mot Bålsta närmade sig så vi styrde stegen mot stationen, jag och Jonas går lite i förväg och kollar på monitorn när tåget går och hinner precis vända oss om för att se en äldre kille i 35års-åldern slänga sig över Daniel i rulltrappan så dom båda far ner den sista biten och hur han efter det börjar slå mot Daniels ansikte med sina knutna nävar.
Jag får snabbt fart under fötterna och springer fram för att få bort honom vilken var lättare sagt än gjort, så för att hindra honom för att slå Daniel trycker jag ner hans ansikte i golvet och när inte det hjälper så får han ett knä på ögonbrynet som får honom att tappa greppet om Daniel som kommer loss.
Hela situationen fick pulsen att stiga upp till 120+, innan han fick tillfälle att ge sig på mig så steg Malin in emellan och stoppade honom från att komma fram. Hon lyckas få honom att lugna ner sig och till slut går det att prata med honom.
Killen var ju inte helt kry i hatten men det hela slutade lite lugnare med att han och Daniel stog och kramades, det gick nästan inte att få dom att sluta.
Kom iallafall tillslut hem till Malin och Annika i Viksjö där jag fick låna en våningssäng där jag kunde kura ihop mig och somna gott.


Sommarklubb..pff.

Ja det var ju inte mycket till torsdag det här, inte en själ man kände igen på sommarklubben idag.. vilken besvikelse.
Så det blev in, en öl och sen bege sig hela vägen hem igen.. kändes ju så inte värt de.
Får ju hoppas att morgondagen har något roligare att bjuda på vad det nu kan bli får man ju se, hade ju gärna bara haft lite quality time men sådant är sällsynt dessa dagar.
Orka att man inte lyckas lägga sig tidigt någon kväll så man får sova, är ju helt slut varenda morgon när det är dags att gå upp vilket resulterar i att man blir sen.. och hur jäkla bra är det när man bor så att man bara har 2 steg ut genom dörren så är man framme...

Lazy onsdag.

Det blev inte mycket gjort idag även fast det var sånt fint väder, gick runt utan tröja hela dagen och sög åt mig solstrålarna.
Efter jobbet så hade jag tänkt röra mig ner till stranden och bada lite men det blev aldrig av, är aningen trött i kroppen så det blev att sitta och ta det lungt hela dagen idag.. lite tråkigt men det finns såna dagar också.
Imorn är det toooorsdag.. så det blir sommarklubben igen. haha
Kanske ska orka mig iväg till gymet också och träna bort tröttheten lite, om man nu kan göra så.
Nu blir det väl att lägga sig i sängen snart och somna framför en film på datan! =D

Grattis SATS!

Alltid lika tråkigt när man får höra saker om personer som man trodde lite bättre om, dom försöker få det att låta som att det inte är så speciellt men kanske inte själva förstår hur illa ute dom själva är.
Vet inte riktigt hur jag ska hantera det och kan bara hoppas att det här inte går ut över dom som står mig nära, kommer inte tillåta det hur som.

Inte bara tråkiga saker utan har faktiskt haft en bra dag overall, SATS firade 1 år i Jakan idag så det bjöds på havrekakor, nötter och tårta! skoja inte att jag var glad.. hahaha
jag var inte blyg och roffade i mig tillräckligt, det fanns faktiskt kvar ifall någon annan ville ha kvar men dom flesta var så blyga.
Sen efter gymet åkte jag in till stan och träffade Nattie, vi åkte in till fridhemsplan och besökte Nivå22 som man inte varit på sen tidernas begynnelse kändes det som.
Hade riktigt trevligt och klockan tickade på, snackade en massa skit som man bör. =)
Lets do it again some time.

Darn.. another weekend.

Verkar inte riktigt som att någon vill att jag ska ta det lugnt på helgerna.. nu på fredag är det "Black & White".. faan då.
ja vi får se hur det ser ut ju närmare vi kommer helgen ifall man kanske kan lyckas slingra sig ur det och göra något annat.. time will tell.
Veckan har startat och som vanligt vill man bara vara ledig och sova vidare när det är dags att gå upp, har blivit en del sökande på resor nu den sista tiden och snart slår man nog till! =D

Fredagsfotoz.

Lite bilder från i fredags. =)



Hanging out in the sofa.



Alla ska med, nästa stopp.. partydimman!



Scenen.. den plats man spenderade mest tid på den kvällen! =D

Workers night.

Jag vet, jag vet.. jag skulle dra ner på utgångarna men vad tusan! Det var ju ändå "Workers Night" igår och det gick ju bara inte att missa!! Hade så jäääkla roligt, det var dans, dans och mer dans från början till slut.
Vad kom man som om inte snickare?.. ja menar man tager ju vad man haver och blåställ finns det gott om hemma. =P
Skillnaden den här gången var att den gamla goda "ligan" inte var med mig, men ensam vart man ju inte för det.. fördelen med att vara på ett och samma ställe är ju att man träffar en hel del nya människor så det gick ingen brist på sällskap.

Sista tåget hem vart det och man märker att det börjar bli mörkare på kvällarna nu, speciellt svårt är det när det inte finns några gatulampor.. men.. man bor ju i ett mindre område där folk börjar känna igen varandra.
Så glad blev ju jag när några som bor i närheten stannar till med sin bil och frågar om jag vill åka med, score! =D

Riktig slappardag idag men vi får se vad som händer.

#1 på hatlistan.

Oh! Jag har kommit på ännu en sak att lägga till på listan över saker jag hatar.. isolering..
Trodde det skulle bli en relativt lugnt dag men farsan kom tillbaka snabbare än vad jag hade trott och då var det bara upp på taket och börja slita.
Gammal isolering är en riktig pina ska ni veta, tar sig in överallt och kliar så att man blir galen.. och det blir inte bättre så under hela dagen så har det kliat så enormt mycket.. men nu är iallafall all skiten borta så nu slipper jag tänka mer på det! =D

Efter jobber var jag heelt slut så jag slumrade till på sängen ett tag och nu är det dags igen att sova lite.. vore skönt att ta sovmorgon! =)

Lill-lördag.

Vilken seg morgon, har tagit lite extra långt tid på mig att gå ut den här morgonen.. ioförsig så är det inget jobb som vanligt för farsan är iväg på annat.
Men jag har ändå lite som jag ska göra klart idag.. som att flytta några hundratals takpannor från en plats till en annan, den e hård. Fingrarna är redan helt förstörda så det handskar som gäller för att inte slita upp dom mer än vad dom redan är. =P
Sen blir det nog gymet och så får vi se vad man mer kan hitta på för roligt!

Another day to the collection.

Lyckades överleva ännu en dag på jobbet, det känns nästan som att dagarna blir längre och längre.. dom tar aldrig slut.
Vissa dagar är bättre än andra men.. måste komma lite nya saker att göra efter jobbet så man inte bara sätter sig här och blir fast.
Kanske ska skjuta upp gymet till lite senare på dagarna så man kan övningsköra lite efter jobbet, har skjutit upp det alldeles för längen och jag vet att det kommer vara så otroligt skönt när jag väl har det.. vilken frihet..
Nu gäller det bara att agera och inte bara prata heller, kan inte bara gå och vänta längre..

To-do-list (snarast möjliga)

*Börja övningsköra
*Ut och resa
*Bli fast anställd
*Minska antalet utgångar - behöver inte vara varje helg
*Vara lite sparsammare med pengarna



"The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
"

Ben Stein


Jag vet vad jag vill ha, vet du?..

08.00

Tidig morgon ännu en dags arbete, bara inne en kort stund så snabba fingrar är det som gäller.
Vet inte riktigt vad veckan har att bjuda på i övrigt förutom jobbet än så länge men idag var det tänkt att jag skulle till gymet med Daniel efter jobbet men vet inte ifall jag orkar med det.
I så fall tar jag mig hellre ut och springer, känns nästan som att jag skulle springa hur långt och länge som helst nu.. för tom för att bli trött eller få ont.
Alltid ska väl något gott komma ur allt eller hur är det man säger, så efter jobbet blir det nog på med träningskläder och springa tills benen inte kan röra på sig eller något liknande och sen får man försöka ta sig hem efter bästa förmåga.
Kan ju vara nyttigt att se ens begränsningar, veta hur mycket man klarar av innan det tar helt stopp.

Sen hela utomlandstjänstgrejen är ju en riktigt utdragen process, känns som att det kan gå hur långt tid som helst innan man får en chans att visa vad man kan.
Tips och råd om andra möjligheter och missioner man kan söka uppskattas, främlinglegionen eller något sånt där kanske inte känns riktigt okej men är öppen för förslag. Är ju inte riktigt något som hindrar en från att åka iväg.. mor och far verkar inte ha allt för stora problem med det, jobbet hos farsan går att skjuta upp och man är inte gift eller något liknande.

Längtar skarpt till helgen.. kanske man till och med ska vara helt "ledig" från klubbande den här veckan, vad tusan gör man där varje helg egentligen?!
Nej någon måtta får det vara..

Fasen vad huvet ska snurra, hela kroppen är tom på energi och allt! Vilken tur att man bara ska bygga ställningar och jobba på det lilla taket idag då... =P

Emptiness inside.




Impro-teater.

Sådärja, då sitter man här igen.. mätt och belåten.. typ.
Har varit inne i stan en snabbis och kollat på när Therese hade sin teateruppvisning på kulturhustaket precis vid plattan, helt klart annorlunda.. inte ofta man är på teater precis och speciellt inte improvisationsteater.
Det bjöds på lättare tilltugg, allt från mackor och ostar till chips, brownies och läsk.. en riklig bladning på personligheter och en del suspekta talare och uppträdanden.
Therese var ju i sitt rätta element märkte man, hon var den som klarade av det bäst och glänste riktigt och fick en del komplimanger efteråt.

Erik, Stang, Carlén och jag var det som besökte uppvisningen och efter den var slut så begav vi oss ut och dom vidare för att utöka sina ölmagar medan jag for hemåt. =)



"The only easy day was yesterday"

US Navy SEALS

One last breath.





The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.


Carl Jung (1875 - 1961)


The day before tomorrow.

Idag har varit en riktigt underlig dag.. tog mig en efterlängtad sovmorgon men det hjälpte inte mycket, vaknade på helt fel sida om sängen kändes det.
Så jag blev sittandes inne ett bra tag innan jag tog mig i kragen och stack till gymet med Daniel, som vanligt så var det riktigt skönt.. ta ut sig riktigt ordentligt!

Efter gymet så åkte jag och Daniel till Bro där vi plockades upp av Malin, stranden var nästa stopp.
Så efter några dopp och hopp från trampolinen så drog vi hem till mig där vi låg och slappade i jacuzzin, hur skönt som helst och väldigt efterlängtat då det var länge sedan som jag bada i den vilket är lite konstigt med tanke på att den finns så nära och tillgänglig.. men det är väl trevligare att ligga däri med lite sällskap.

Nu väntar en ny veckas slit ute med huset, det är även bestämt nu att jag ska ta anställning av far min och jobba med honom ett tag framåt.
Så snart är man amatörsnickare på heltid med andra ord, får se hur man känner efter några månader om man kanske ska testa något annat.








"To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead."

Bertrand Russell (1872 - 1970)


Hem och vända.

Hemma efter fredagens eskapader, kan ju meddela att det var riktigt trevligt trots ett rocktema som jag hade lite svårare att följa med vad tusan. Går ju inte att följa temat varje gång, alla lyckades komma hem med livet i behåll med bara mindre skaderapporter.. det är inte helt ofarligt att gå ut och festa. =D
Har haft en riktigt toppenmorgon, sol och värme, frukost ute i det härliga vädret.. om man ändå kunna stanna tiden vissa gånger. =P
Nu så bär det snart av till Carina som är värdinna för kvällens kräftskiva där kräftorna inte finns med på min meny, jag får väl plocka på mig ett pringelsrör.. det funkade bra igår.
Dags att tagga till och komma iväg! Cya.

Sommarklubben.

Hemma igen efter en visit på Sommarklubben, var trevligt.. mycket trevligt =)
Stog nästan för första gången vid blackjack bordet.. gav tur till Hannah´s kompis så jag fick en marker och började köra, gick hyffsat för att vara första gången måste jag säga.
Slutade med att jag växlade in 200:- i baren så det var ju lyckat, inte alla gånger man går plus när man är ute. =P
Imorn om några timmar så väntar jobb.. tyvärr.. men man får väl genomlida, förhoppningsvis blir det kort dag så att man hinner med allt imorn.

Ping.

Ser inte ut att bli en tidig kväll den här dagen heller.. men va tusan, sova kan man göra i graven.
Idag så var det som vanligt jobb på agendan och nu är det ju snart helt klart utvändigt med några små finputsningar och småplock kvar, måste förmå mig att lägga upp några bilder på skapelsen.
Efter jobbet bar det hur som av till gymet där jag och Daniel dagen i ära hade finbesök, mycket skönt att kunna gymma igen nästan helt utan att det gör ont i ryggen också.
Det gick riktigt bra även fast man gick och gjorde övningar lite här och var, imorn ska Daniel köra hårt med mig eftersom han tyckte det var lite mindre kraft i dagens träning.. men den dög gott och väl för mig.
Har även konstaterat att Carina är starkare än Erik i benpress.. skämms lille mörke man.. du får släpa dig till gymet liite oftare än en gång i månaden! =D

Efter gymet så började jakten på ett ställe att äta så vi for in i centrum och lufsade runt lite, det blev en mysig korvgrill som fick duga gott och väl för att stilla våran hunger.
Timmarna gick alldeles för snabbt som dom brukar göra enligt mig iallafall, så nu får jag vänta tills helgen innan det blir några fler trevligheter.. men något ska man se till att hitta på fram tills dess! =)

What awaits at the next corner?

Humöret är helt upp och ner, vad har man väl lyckats dra på sig.. inget nytt iallafall.
Meen.. har hur som helst jobbar ute i Bromma dom två senaste dagarna så det har varit skönt att komma bort lite från Bro eftersom det är så mycket jobb med huset men imorn så jobbar vi hemma igen.
En semester skulle sitta riktigt fint, få lite distans från jobb och allt sånt som man inte tänker på när man är borta.. bara fokusera på bästa sättet att bli brun eller om man ska orka slänga sig i poolen eller bara ligga kvar..
Blir väl att surfa lite ikväll och se vad för roligt som finns tillgängligt. =)







Do I dare to dig deeper for the answers
Should i stay ignorant and hopeful
You cant keep living in a dreamworld
Sometime you wake up and have to face
the reality.

020809.

Ja idag så var det ju tänkt att jag skulle luffa runt lite och se vart man hamnade men det blev inte så mycket luffande, var på gymmet med Daniel en timme eller så och sen rörde jag mig hemåt igen.
Ryggen är fortfarande inte okej och snart får man väl åka och kolla upp den ifall det inte går över men va tusan, det var iallafall skönt att komma iväg och bli av med lite energi och sånt.. man lämnar en hel del på gymmet tillsammans med energin man gör av med så det känns bra när man är färdig. =)
Så lite tid har man ju haft att tänka och reflektera under dagen, vart man lägger sitt förtroende och till vem man kan vända sig.. kanske tur att en ny arbetsvecka börjar nu så man får lite annat att sysselsätta sig med.


Neat.



I hold my thumbs hard for you!

Blaah.

Visst, skitmysigt med lugna dagar när man inte behöver göra något och man längtar efter dom när man jobbar och står i men fy fan rent ut sagt vad det har varit tråkigt idag..
Blir så less, allt är bara så.. !!
En punshingbag.. ja tack!

Kanske packa en väska imorn och ge sig iväg lite, se vart man hamnar och så.. känns nödvändigt. =)

Fredag.

Vaken efter en riktigt tuff kväll ute på stan, blev en hel del mer än vad man hade tänkt sig på alla sätt och vis.
Vet inte riktigt hur man ska beskriva gårdagen.. blev inte så mycket dans, mycket dricka, drama och en hemlig gäst.
Nathalie dök till allas stora förvåning upp från ingenstanns så det var trevligt att se henne igen, dock tror jag att jag tråkade ut henne en aning då min mun glappade aningen.
Kvällen avslutades relativt sent med en lång taxifärd från medis ändå ut till bro med en kort stopp i jakan där vi släppte av Daniel.
Idag blir en riktig slappisdag och jag kommer troligtvis inte röra mig så mycket.


RSS 2.0