Dr dude.

16 dagar kvar till Gran Canaria nu så det börjar ju bli dags att kolla igenom vad man ska ha med sig nu och se till att man har växlat in pengar i rätt valuta.

Ja.. dagen har det ju faktiskt inte varit något större fel på typ.
Sovmorgon vart det ju dock inte, lite för mycket hålligång i det här huset för att man ska sova bort dagen och dessutom fick vi över några vänner till mamma och pappa vid 11. Upp kom man ju iallafall och sen så slappade man bort det som var kvar av förmiddan, på eftermiddan så kom Antos ut på sin lediga dag och hälsade på.
Vi passade på att gå ner till båten och åka ut på en liten tur, dock var Jackson med så man kunde ju inte njuta fullt ut med en orolig ylande hund i baksätet.
Min tur att lägga till den här gången.. kom ju inte mellan bommarna men tog väl i lite i sidan.. får nog öva fler gånger tror jag.
Efter båtfärden så åkte vi till Kallhäll för utfodring, Svea´s pizzor är ju tillräckligt matiga för att räcka till 2 så man vart mätt idag igen.
Efter att Antos skjutsat hem mig igen och begett sig in till stan så tänkte jag byta om och göra mig redo för mitt nästa möte men det blev att sitta här istället.
Nu så har jag en sån där pirrande känsla av att jag vill gå till gymmet och bara köra stenhårt, allt brukar kännas bättre efter att man har varit där och tömt kroppen på energi.
Så imorgon efter min ~12timmars dag (eller om du nu inte blir mer) så ska jag nog stanna till på gymmet och göra lite nytta, kanske till och med ta med lillebror.
Vore ju faktiskt väldigt roligt om han fattade tycke för träning, då kunde vi göra det ihop. Sen att han behöver det är ju en annan sak.
Vad?!.. Han har ju ingen annan aktivitet speciellt inte nu under sommarlovet, lite träning dödar ingen.

Ja på tal om jobbet så är det Gustavsberg vi jobbar i (värmdö) som ligger ca 1 timmes bilfärd bort, därav att vi jobbar så långa dagar.. därav kan vi jobba in fredagarna och ta ledigt då.
Men nu när vi ligger efter lite (tack sprängaren) så får vi jobba såna dagar hela veckan fram tills att vi går på semester den 5é.
1 månads sommarlov känns inte helt fel, kanske skulle koppla ur datan under den tiden så att man inte riskerar att fastna framför den... lätt hänt.


... Rastlös.. lite träning med kroppstyngd kanske.. böj, sträck, böj, sträck..























Får jag skaka om dig lite så att du vaknar till kanske?..  :)

22 Dagar kvar till Grancan.

Nu så har det väl gått ett tag sedan senast igen och lite smått och dant har väl hänt, åkt lite båt och sånt kul!
Har lyckats förstå mig på båten lite så nu är det bara att lägga till man ska öva lite på sen är det en kneeboard eller en ett par vattenskidor.
Dagens tur till gymmet är väldigt värt att nämna! Tror aldrig att det har gått så bra förut, körde på i 1½ timme dock inte effektiv tid då man passade åt Daniel eller vilade emellanåt också men hur som...
Kändes som att jag hade kunnat hålla på ända tills att dom skulle stänga, spelade ingen roll ifall man ökade motståndet varje gång det fanns hela tiden något mer att ge.
Dock så fick jag lite oväntad "inspiration" som fick mig att stå ut lite längre också, armar och lite mage blev det idag så imorgon ska jag ta en tur med Muskel-Micke och köra rygg...kanske lite mer mage då också.. kan man väl inte få för mycket av speciellt inte nu när det bara är 22 dagar kvar till Gran Canaria!
Kanske så att man skulle börja till att göra en packlista eller något, det är ju inte så långt kvar menar jag och jag vet hur det skulle sluta annars... man står och packar dan innan och försöker komma på vad man glömt pressa ner.
Nej lite sömn kanske så att man orkar en dag imorn också, är ju inte så duktig på att komma i säng även fast man har en tidig dag som väntar.. men värre har man ju varit med om.

Lugnet före stormen.

Ja då har hela dagen förflutit och det är snart dags att krypa ner i sängen, jobbade hemma hela dagen och solen sken under hela dagen. Helt fantastiskt.
Vart så jäkla sugen när man såg vattenscootrarna som åkte runt nere på sjön precis där vi bor, om man ändå bara hade en sån.. men men.
Nu är det ju så pass att morsan och farsan har iallafall köpt en båt häromdagen! Så jäkla roligt, tanken var ju att eftersom det är en första båt så skulle det bli en liten och billig men självklart så vart det allt annat än det.
En Buster XL med en 100hk motor kommer man att få leka med nu i sommar, båten kommer onsdag nästa vecka lagom tills att man nyktrat till lite från kryssningen som ska vara nu lördag till måndag.
100% PARTYBÅT har aldrig svikit hittils och kommer nog vara lika bra denna gång, lite krångel med avhopp från folk i sista minuten gör ju alltid saken lite mer spännande men det har förhoppningsvis löst sig tills imorn.
Att folk inte kan ha lite mer framförhållning och tänka ett steg längre än näsan växer, man kan inte bara säga att man ska ha en biljett för att dagarn innan kryssningen ångra sig och frånsäga sig allt ansvar med betalning osv.
Hur som helst så kommer det nog bli riktigt bra, har en del saker som väntar dom kommande dagarna, imorn så kommer Nina upp till Sthlm för denna gång ska även hon med, på fredag blir det troligtvis SkyView inne vid globen följt av studentbuffé hemma hos Heden (arbetskamrat) vars dotter tar studenten.
Kvällen är ännu oviss men något borde man ju kunna styra upp!

Morn morn.

Nu så blir det ut och jobba lite, skönt att vara hemma och ute speciellt nu när det är så bra väder.
Bygga på brännan lite ;)
Efter det så bär det av till gymmet följt av ett besök på Carinas nya jobb, ska bli lite kul att se vad hon har hittat för ställe. :)

RSS 2.0