Rhodos here I come.

Nu är det inte ens timmar kvar innan det är dags att lassa in väskan i bilen, åka och plocka upp erik vid stationen och sedan fara vidare till Arlanda och slutligen Rhodos. Har nog glömt en hel del saker eftersom jag började packa idag men 4 dagar ska man nog klara sig utan vad det nu kan vara.
Förhoppningsvis skaffar man sig en lite fin bränna där nere och har en jäkla massa skoj, kanske till och med träffar lite andra turister! Stora förhoppningar men bara tiden kan utvisa hur det blir, kommer säkerligen ha en del att skriva om när jag kommer hem och kanske till och med har en bild eller två.

Badmington-ton.

Idag gick det riiktigt segt på arbetet, jag fick jobba ensam hemma medans farsan och Hedenlind var ute på annat.
Men jag lyckades kämpa mig egenom dagen och det blev äntligen dags för dagens aktivitet.. BADMINGTON!
Det var riktigt roligt, var ju något år sedan man körde badmington sen sist och det kändes ju att det var lägesen man sportade.. rörligheten är ju inte vad den en gång var.
Nu känns det iallafall lite småmysigt i benen och blir väl värre imorn, motståndet var ju inte det lättaste!

Sömnlös på nytt.

Nu sitter man här, kan inte sova.. huvet fyllt med så mycket skit att man inte kan koppla av,
undrar om någon annan samma problem eller om dom ligger och sover lugnt i sina sänger nu.
Jaja, det ska smärta att leva va? =)
Får väl sitta och rulla tummarna ett tag till och sen se ifall man kan somna.


Jag är frisk, jag är inte sjuk..

Nej idag har jag inte mått så väldigt bra heller, går ju åt helt fel håll det här..
Jobbade ingenting idag heller och ställde in gymmet för att sikta på att bli bättre, inte ofta som det händer.. att man gör det som är bäst för en men ibland händer det.
Har letat fram passet idag för om bara 3 dagar smäller det, så nu har man en del att stå i innan man far iväg.
Ska växla lite pengar så man har något att röra sig med där nere, besöka gymmet lite för det blir nog inte så speciellt mycket träning där nere trots att jag kommer försöka göra det bästa av situationen.
Någon fysisk aktivitet ska man väl kunna utsätta sin kropp för, kanske några löpsteg på beachen eller några sit-ups innan man går ner till frukosten.. det blir nog bra.
Sen måste man ju ta och packa väskan också, kan ju vara en bra idé att se över vad man ska ha med sig..
Träffa lite vänner kanske?.. det är ju alltid roligt.

Nu ska jag iallafall ta och bli sängliggande framför någon film och bara ta det lungt. peace.







Partaj.

Ja då är det snart dags skulle jag tro, göra sig klar och rulla inåt civilisationen.
Men ursch så segt det går/har gått hela dagen idag, känns ju inte direkt som att det är något vidare tillfälle att insjukna nu men det gäller väl bara att bita ihop och köra på antar jag.
Får se hur kvällen blir, man kanske känner sig illa tvungen att stanna längre än vad man klarar så hur det här slutar vet man nog inte föränn man öppnar ögonen imorn igen. Fullt ös medvetslös!


Resumé.

Snabbt går det ju inte men så är det ibland, har vart ute och äventyrat lite iallafall.
Igår så var jag som sagt ledig efter jobbet och det blev bowling med Maria och hennes kompis Angelica, Maria har jag inte sett på 4 år så det var ganska länge sen.
Mycket trevligt att ses igen iallafall och även fast bowlingen inte gick så bra för någon så var det mycket roligt, tror att det är mer promille i alkoholen i jakan för det gick riktigt uselt för alla! haha
Efter två timmar så var det färdigspelat och bowlinghallen stängde men festen var inte slut då, vi förflyttade oss bara till "villan" där vätskan forsatte att fördärva oss samtidigt som vi spelade "vänd 10:a". hahaha
Det gick ju mycket bättre än bowlingen kan man ju lätt säga, gamemaster Larsson!

Idag vart det jobb och sen till gymmet direkt från jobbet.. utan några grejer.. såå det blev att gymma i blåställ och t-shirt vilket kändes riktigt B men det var ändå skönt. Erik var med för första gången på någon månad, stackarn hade det inte lätt så imorn kommer han nog känna av att han lever. =)
Efter träningen hade jag självklart ingen handduk eller ombyte så vad gör man?.. kände mig illa tvungen att köpa ett par träningsbyxor, en tröja och en handduk.. ja men släng iväg pengar gör det bara!
Dyraste träningspasset jag hittils varit med om men fick ju iallafall träna och duscha så jag antar att det var lite värt det.
Blir ingen utgång ikväll men imorn då jäklar så Hilda firas så det står härliga till, dansa till fötterna trillar av och sen fortsätta lite till.. PARTY!!

Förslag någon?

Imorn så är det lite speciellt, jag har en ledig dag! =D
inte en helt och fullt ledig eftersom jag jobbar men efter jobber är jag ledig vilket inte händer såå ofta.. så vad ska man väl hitta på en torsdag efter klockan 4? vilodag från gymmet så jag förlitar mig på att folkets röster ska höjas och att några små förslag ska dyka upp!
Tills dess, gonatt!

I'll cry for you.

I never dreamed that
I could fall
But something's come
Over me
Now I'm sittin' starin'
At the wall
Afraid for my sanity
The sound of your voice
The touch of your skin
It's hauntin' me
I'm still tryin' to come
To my senses
But I can't look back
So I'm takin' my chances
I wanna give you my heart
Give you my soul
I wanna lay in your arms
Never let go
Don't wanna live my
Life without you
But I know when you're gone
Like a fire needs a spark
Like a fool in the dark
I'll cry for you
Wonderin' why I'm
Runnin' scared
From what I belive in
I know that love
Is just another word
To say what I'm feelin'
For once in my life
The future is mine
It's callin' me
I've been searchin' so long
For an answer
But it's too late now
So I'm takin' my chances


Lost in action.

Åh, detta kommer ju bli en riktigt livad vecka ser det ut som.. den innehåller allt på gott och ont.
Ännu en natt med lite mindre sömn följt av en hel arbetsdag, träningsvärk och huvudvärk.. inte dom bästa förutsättningarna för dagen och det var inte lätt att hålla humöret uppe.
Men nu har jag iallafall kämpat mig igenom dagen och har varit ute i Kallhäll och besökt Nattie, käkat lite pizza och glott på TV.
Riktigt trevligt att hitta på något när man bara har jobbat hela dagen, ser fram emot fler såna dagar!
Hade riktigt trevligt och får tacka för sällskapet, men kvällen var inte helt utan förluster.. min stackars tröja blev kvar.. bortglömd i soffan. =(
Får ta mig en tur förbi igen och hämta hem den igen. I will be back for you! You are not forgotten!!

Goodbye weekend.

Ja. Nu börjar veckan om igen och ska se till att göra det bästa av den, träffa lite folk och hitta på allmänt roliga saker!
Man kan ju avsluta somliga veckor på bättre vis, vad tusan hände lixom.. haha.

Var på gymmet idag med Danne, synd att killen inte kan klockan.. "dom stänger 19.30".
När klockan är 7 så tycker jag att det är lite tomt och självklart har dom ju egentligen redan stängt men som tur var hann vi ju köra en timme. Nästa gång ska jag dubbelkolla! =D
Börjar känna av lite resultat från träningen och idag så ökade jag vikterna på samtliga övningar vilket var lite trevligt, man måste ju driva på ett steg om man nu ska spatsera på stranden om 10 dagar.

Känner för att skriva av mig ordentligt men med risk för att det skulle bli en novell så tror jag vi struntar i den..








Krama om era nära och kära
Man vet aldrig hur länge dom finns där

Wihi!

Skjut mig långsamt damnit...


Twist it.

Ja då är man hemma igen efter ännu ett äventyr, har varit hemma hos Nattie och firat henne lite då hon fyllde år ganska nyligen.
Vi blev några stycken och började kvällen med lite blygsamt socialiserande för att sedan övergå till ölspel och twister.. det är faktiskt inte så enkelt som man kan tro det där. haha
Lyckades faktiskt vinna någon omgång i twister, kan ju inte vara vigheten som spelade in lika mycket som man hade tur när dom snurrade på vart man skulle ta vägen med sina kroppsdelar.. det är väl som dom säger; "Tur i spel otur i kärlek" eller vice versa.
Nej men kul hade jag ändå, fick till och med i migg en bit pannkakstårta..

Det blev inte så mycket vildare än så ochh utgången sköt vi upp till en annan gång, kanske när man är lite piggare och mer taggad.

Riktigt ruggigt när man skulle hem, näst sista pendeln och åker som vanligt.. i Kungsängen så meddelar konduktören att det är slutstation pga spårarbete mellan Kungsängen och Bro..
Så på en ersättningsbuss som självklart tar mycket längre tid på sig och sedan börjar promenaden, det märks att sommarn går mot sitt slut också.. när gatulamporna slutade dyka upp kunde man knappt se handen framför sig och kylan bet sig innanför kläderna. Den här kvällen till skillnad från andra var det så dimmigt att man såg ännu mindre än vanligt, man såg verkligen ingenting där man gick. Och självklart från ingenstanns ska det börja rassla i gruset på vägen och låta som någon springer, trodde faktiskt att det var dags den här kvällen men hem kom man i en bit ännu en gång. skönt =)

Var ju ett tag sen man skrev men det har väl inte hänt så fasligt mycket, det gamla vanliga med jobb,gym och sova har hållt i sig. En god nyhet är hur som helst att jag kommer iväg nu till slut, jag och Erik åker den 30é till Rhodos och blir borta i 4 dagar.
Ser fram emot att komma bort till solen lite men kommer inte nöja mig med bara det, får se vart vinden för en när man kommer hem igen för kommer troligen inte nöja mig med 4 dagar även fast det kommer bli skönt det me.


My feelings are a prison and im sentenced for life
No way to escape it I cant get out..


Skarpnäck-pundaren.

Ja idag var det ju en spännande dag, man kan ju tro att alla har gått och blivit pundare nu för tiden.
Tror du inte man blir chockad när man går in i en av lägenheterna, staplar in i förrådet och finner 5-6 majjaplantor som står och växer i lugn och ro...
Jag vart iallafall lite förvånad över att någon gör något sånt.. haha, det blev iallafall dagens höjdpunkt men ändå dum som fan killen är som hade ett litet barn som bodde tillsammans med honom. Vissa tänker ju inte längre än näsan räcker..

Efter jobbet for jag till gymgrossisten och införskaffade mina prestationshöjande små påsar, fick testa dom på en gång eftersom vi åkte till gymmet efteråt.
"Rage" som man tar en halvtimme till en timme innan träning är ju en riktigt speciell liten blandning, det är tydligen helt normalt att det sticker som nålstick över hela kroppen när man tagit det.. en väldigt speciell känsla kan jag ju säga. =)
Men får hoppas på att man ser lite resultat om några månader, vore ju lite trevligt!


More movies.

Igår så blev man ju hemma av olika anledningar så det blev lite framför datan och sen ännu en film, den här gången en lite mer känd film.
Filmen heter "Jarhead" och vi får följa "Swoff" och hans tid från inryck tills han åker ut i krig och tills han åker hem, tycker den här filmen var riktigt bra och rekomenderar den.
Kanske beror det på att man fortfarande är helt såld på det militära eftersom man till och med nu i denna stund sitter i sina m90 byxor! haha.

Idag var det iallafall inte speciellt mycket på schemat, skulle åka in till söder och köpa lite grejer på gymgrossisten men det blev ju inte av för dom hade stängt fick jag reda på när jag var där så det blev en tur in på "Filmklippet" där jag fyllde på samlingen med 4 nya filmer så nu kan jag underhålla mig själv i några dagar till iallafall. =)
Imorn blir det jobb ute i Skarpnäck igen och sen efter det blir det ett nytt försök att åka in till grossisten för att se vad för roligt vi kan hitta där.
Puss på er!

"Countdown"

En liten kort recenssion om film nummer 2 av 4 som nyligen införskaffades i Skarpnäck.
Filmen hette "Countdown" och handlar om major Smolin som är en före detta KGB-agent som flyr ett fängelse i Ryssland, samtidigt som han jagas av staten så måste han samtidigt rädda sin dotter som tillsammans med andra barn och föräldrar blivit kidnappade av terrorister på en cirkus..
Vad ska man säga, hela filmen skriker B-film och man väntar i princip bara på att den ska ta slut. Hittils har jag inte lyckats så bra med filmvalen kan man ju säga så vi får se ifall den tredje är något bättre.


Dagen efter.

Kan ju börja med att berätta att gårdagen var riktigt riktigt rolig!
Tog ett tag innan jag kom iväg men kom iallfall hem till Forsman vid 8-9 tiden och då var grabbarna redan där, hur skönt som helst att se killarna igen.
Alla var inte där men många var med och det blev många gamla minnen från Boden-tiden, någon timme och några öl senare så var det dags att röra sig in till city.
Vi hamnade på Debaser som jag aldrig varit på tidigare, det var ju helst klart speciellt och kanske inte ställe jag skulle gå till vanligtvis men det hör väl till att testa nya grejer.

Haha, jag agerade wing-man för första gången igårkväll också, det gick väl inte så väldigt bra men det var ju första gången..
Kul var det iallafall och det spelade egentligen ingen roll om man lyckades eller inte för kul var det ändå. haha
Det var full fart heela kvällen så när klockan närmade sig 3 var det dags att tänka på refrängen, jag och Edholm tog nattbussen där jag träffade Fritz av alla människor. Han var på väg ut till Kallhäll där han skulle på efterfest, sen kommer jag väl inte ihåg så mycket av själva resan för tröttheten tog ut sin rätt och jag somnade.
När jag vaknade upp hade vi kommit en bit och killarna hade gått av, hem kom man ändå även fast klockan var över 6 när man kom instapplande genom ytterdörren så snabbt somnade man ju.


Dusty day.

Så hemma från en riktigt dammig dag inne i stan, jag fick inget att riva för det fanns inget demoleringsarbete kvar att göra tyvärr. Så idag har vi bara skyfflat betong med munskydd och grejer på, blev en 20-30 säckar som vi till slut lassade in i bilen.
Så mycket mer än det var de inte idag så en hel del dötid vid lunch vart det, men de va skönt.. efter lunchen satt vi och softade i en park vid fridhemsplan.. kommer inte på vad den heter.
Men nu är man iallafall hemma igen och ska väl ta det lite lungt innan det sätter igång och blir helt galet.

Reunion!

Idaaag så har jag jobbat sista dan ute i Skarpnäck för den här veckan, farsan har tagit åt sig en del jobb nu så nu behövs man på flera ställen samtidigt.. får se hur det här går.
Efter jobbet så släpptes jag av i Sumpan där jag gick in på SATS men inte för att träna, bara för att duscha och byta om för idag var det bowling med Carina på schemat!
Nu är det ju så att kvällens händelser har blivit mörklagda av vissa anledningar så det blir inget långt inlägg om det, kanske kan släppa informationen om några år när det är ok. =P

Imorn blir det då jobb inne i stan, demolera och städa upp tror jag det var prat om. Hoppas på en kort dag så man kan göra sig iordning inför reunion med lumparna!!
Kan ju bara säga att alla som hade tänkt ha en lungt kväll ute eller så.. lås in er och kom ut på söndag för nu kan fan vad som helst hända.. ingen går säker!
Fylle- samtal/sms, bråk, en och en annan black-out.. allt som kan hända kommer troligen hända denna helg!

Plutonströja på!

Bad movies.

Vissa filmer ska man ju inte bara se.. igårkväll såg jag på "Window Theory", handlar om Ethan "Hump" Humphries.
I korta drag så får han reda på att han bästa vän från high school ska gifta sig med hans flickvän från high school, han har tröttnat på livet som playboy och bestämmer sig för att göra allt för att stoppa bröllopet.
Han kommer fram till att han verkligen älskar sitt ex och försöker få henne att vara med honom istället, i vilken annan hollywood-film hade det löst sig i slutet och dom hade blivit tillsammans på något sätt.
Men när han förklarat sin kärlek till henne så är det redan för sent, hon har fortfarande känslor för honom men inte tillräckligt för att göra slut med hans bästa kompis.
Han är med på sin bästa väns svensexa och dom är bästa vänner igen, sen i slutscenen lämnar han sin nersupna hem hemma hos kvinnan han älskar och avslutar samtalet med: "Vi syns imorgon" då hans kärlek och bästa vän ska gifta sig varpå han nedstämd lunkar bort i solnedgången med två andra kompisar.
Blev ju helt till mig av det helt depressiva slutet och kunde bara inte fatta att eftertexterna började rulla när dom gjorde. Nog för att det var den mest realistiska filmen av detta slag jag sett så var det även den mest depressiva komedin i dess slag som jag någonsin sett.. man ville ju bara gräva ner sig, men sanningen är ju inte som en hollywood-film heller.




Some words hurt more then any hit, kick or wound ever can.
Innocent words that´s not ment to hurt but still does.
They leave u broken and blanc but all you can do is
to put your fake smile on and keep on living.

 


Old and alone.

Vaken och vid liv ännu en dag, igår blev det ingen data över huvud taget för när jag väl kommit hem och ätit så la jag mig framför TVn och somnade på en gång.. klockan hade inte ens hunnit bli 9.
Sov hur som helst tills imorse när det var dags att kliva upp men inte var man piggare för det, seg i kroppen som jag varit nu hur länge som helst känns det som och sugen på att sova vidare.
Men jobb blev det iallafall och en ganska annorlunda sådan också kan jag ju säga, tydligen är vi "för" snabba så vi måste sega oss fram så att vi ska ha något att göra dom andra dagarna och få fullt betalda dagar.. ganska så ovant att köra den stilen men man får ju pengar så le och söla på ba.
Sen kan man ju inte undgå att tänka en massa när man går runt där och gör samma sak om och om igen, man ser flera gamla människor som ligger ensamma i sina lägeheter och kan inte ta hand om sig själva.. dom har någon skötare som gör allt åt dom.. kan få en att börja tänka.
Vad det är värdelöst att leva ensam och att inte ha någon att dela allt med, kan ju låta riktigt "cheesi" men så tycker iallafall jag. Nog för att det är långt fram i tiden innan man är gammal och man kanske inte är ensam då men det är ju minst lika hemskt att vara ensam nu.
Sånt här som kommer få en att ligga sömnlös ännu en natt om man inte lyckas skjuta ifrån sig dessa tankar..

Nej fan, efter jobbet var det iallafall hem och vända som gällde.. sen vart det en tur till gymmet.
Inget speciellt annat har väl hänt men imorn så blir det nog desto trevligare! =)

01.44, 3h and 16 min left.

Fan att det ska vara så svårt att somna.. man kunde ju tro att efter att ha tröttat ut kroppen så fullständigt som jag gjort att man skulle kunna få njuta av en god natts sömn, men nej så blir det ju inte.
Istället ligger man och låter tankarna fara iväg, det kommer leda mig till en för tidig död det här! haha =P

Skämt å sido, förstår inte att jag ska ha så svårt att sova.. hoppas att det blir bättre när nya rummet blir klart.
Kanske får ta och köra lite hårdare med mig själv efter jobbet imorn, löparskorna har ju inte sett så mycket av vägarna på ett tag.

Im shakin..

Precis kommit hm igen efter en lång och skön dag i jakan!
Eftersom det är helg så var jag ju självklart inte på benen så speciellt tidigt, fick dra mig upp när klockan ringde vid 10. Jag och Daniel skulle vara på gymmet när det öppnade vid 12 så man hade lite svängrum och så, var en riktigt bra träning och jag blev av med en hel del extra vikt.. saker som man retar sig på och kan använda när man nästan inte kan fortsätta längre.. masochist javisst hahaha! xD

Efter passet var över vart det duscha och dra på sig rena kläder och in i centrum, time for some shoppin!
Fast det var ju inte den sorts shopping som är speciellt "rolig", nu vart det bara några simplare t-shirts som man kan gymma i, en shaker och ett "armband" till iPoden så man kan gå in i sin lilla bubbla med musiken i öronen på gymmet.
Sen tillbaka till gymmet för att byta om inför andra omgången, lite uppvärmning och sen ner till arobicsrummet där dagen box-klass höll till. Det går inte att ens börja beskriva hur jobbigt men roligt och skönt det var, så följ med nästa gång vet ja!
Efter det passet var man helt slutkörd och är fortfarande inte helt återhämtad, sitter och darrar i armarna och har inte helt lätt att skriva men det är bra grejer de.

Imorgon är första dagen ute i Skarpnäcks kvarter på uppdrag av "Stockholmshem" igen, så det blir riktigt tidigt och kommer med stor sannorlikhet vara helt död men får försöka hålla mig vaken hela dagen.. kanske kan vara en bra idé att sova lite ikväll. Fast hur många gånger säger man inte det?..

Ser fram emot nästa helg riktigt ordentligt och hoppas att allt ordnar sig så att vi får två riktigt sköööna dagar!


Lil Wayne ft Sean Kingston-Im at war.


D-night is over.

Precis hemkommen från sista sommarklubben för i år på GK, lite sorgligt men man får ersätta det med något annat bara. Det var riktigt roligt ikväll och tyvärr fick dom för sig att stänga 1 så vi drog med sista pendeln i protest, nu har man rosa text över halva armarna.. tacka grafitti-kakan för det. :)
Men det är ju trevligt att ha ett litet minne från kvällen!

Nu kommer vi till det hela med sömn, kommer ju gå till slut men känns ändå svårt.. tankar som inte ska finnas där virvlar runt och stör min förmåga att varva ner och somna.. det är ju helt lite synd att man inte kan omprogrammera hjärnan som med en data så att saker och ting blev enklare men.. nu är det inte så.
så "gonatt" på er alla så hörs vi vid ett annat tillfälle.

Working out is good for you.

Idag har ju inte mycket gått rätt för mig har det kännts som, dagen började på värsta möjliga sett med att jag känner en huggande smärta i vaden.. seeendrag!
En känsla som man nog aldrig kan vänja sig vid tror jag.. sen så fortsatte dagen med jobb där man slog huvet i saker, tappade saker, körde in vassa saker i händerna.. ja det gick inte så bra med andra ord.

På gymet gick det desto bättre idag, först en timmes vanligt pass med rygg och lite löpning för att vara varm i kroppen när Box-passet skulle starta klockan 8. Det gick inte att föreställa sig hur jobbigt det skulle vara, var precis som gårdagen då det bara rann om en.. 1 timmes sparkande och slag, armhävningar och sit-ups.. det var tufft! :D
Har även lärt mig det svåra sättet att man inte ska sätta sig ner under träningen som jag och en annan kille som var där för första gången gjorde.. "vad händer när någon sitter ner alla gamla? just de ja.. 20 armhävningar."
snap!
inte var det bara vi två som skulle göra utan alla som var där fick göra.. lite pinsamt men nu vet man vad man inte ska göra nästa gång! :P
Nu är man iallafall helt slut i kroppen och sängen ropar.. baybay!

RSS 2.0