Dreamz.

Ja som förväntat är väl inte ryggen helt hundra men när man ligger och sover blir den ju stel så det blir nog bättre under dagen.
Men det är inte ryggen som var det första jag tänkte på när jag vaknade, drömmar som dyker upp om och om igen var även denna kväll tillbaka och jag blir lika besviken varje gång jag vaknar upp hemma i sängen och förstår att inget har hänt. Nej då är nästan mardrömmar bättre så man vaknar och är glad över att komma undan, men trots det så är drömmen det närmsta man kommer verkligheten av det så man får väl leva för det lilla.

Allt sånt åt sídan.. ikväll är det "Pink Party" lagom passande till Pride-ståhejet, kan ju bli intressant hur det blir ikväll.
Kanske mer händer på röven än vanligt, det gäller att hålla ryggen fri =P


My back i wack.

Ja ibland går ju inte allt riktigt som man vill eller hade tänkt sig, som idag efter jobbet när det var dags för ännu en dags träning på gymet.
Det var ju ett bra tag sedan man tränade ben sist och speciellt använda sig av fria vikter när man gör det, så efter att ha tagit 70 kilo i benböj 10 gånger relativt enkelt så lägger jag på 10 kilo till inför sista omgången men på första försöket när jag böjer mig ner känner jag direkt att något är fel..
Det hugger till i ländryggen och abryter direkt övningen under större smärtor, otroligt stelt rör jag mig mot mattorna och börjar strecha med hjälp av Daniel. Känns mycket bättre nu men fortfarande lite stelt, hoppas innerligt att det går över tills imorgon. =)

Lyckades hur som helst ta mig in till medis och besöka sommarklubben, kom fram till igår att jag varit där varje torsdag sen som startade.. vilket kan ses som riktigt illa men vad tusan.. =D

Sömnlös onsdag.

Vet inte riktigt vad jag ska skylla på för att jag sitter här nu när jag borde sova.. antingen är det den prestationshöjande shaken som jag fick av Daniel på gymet idag eller så är det alla tankar som snurrar runt i huvudet på mig, kanske är det en blandning av dom båda.
Oavsett så kan jag inte sova utan ligger bara där.. vrider och vänder på mig men kan inte hitta lugnet någonstanns.
Tankarna har inget slut, olika scenarion spelas upp i mitt huvud och jag anstränger mig hårt för att slå undan mina tankar men dom kommer snabbt tillbaka.. frågor utan svar, händelser som har varit, saker som ska hända, inte har hänt eller kanske kan hända. Flera nätter är det samma sak, sover helt värdelöst.. kuddarna är antingen för hårda eller för mjuka, och varmt är det också.

Längtar till arbetsdagen är över så man kan återvända till sin "fristad", på gymet vet man vad som väntar.
Dom sista repsen som gör så ont att man biter ihop för att inte skrika, man kan använda sig av all sin överskottsenergi, sin ilska, eller vilken annan känsla man än har. 
Polarn Daniel som jag nyligen börjat träna med kan verkligen pressa ur det sista ur en, imorn blir det ben och mage..
inte det roligaste men ibland är det inte kul.

Förhoppningsvis kan tankarna skingra sig tillräckligt för att jag ska lyckas somna innan det blir allt för sent, morgondagen närmar sig snabbt och det är mycket att hinna med.




Så fyndig man kan vara, sleepless nights.. första som dök upp på youtube. =P

Fever.

Inte så härligt att vakna med 38.5 graders feber så istället för jobb blev det en huvudvärkstablett av något suspekt amerikanskt märke och sängen, nu så är det mycket bättre och febern är borta så ska väl dra mig ut och hjälpa till den sista tiden som är kvar på arbetsdagen.
Sedan blir det nog ett besök till gymet senare idag trots att man hade lite feber, men vad tusan.. är man träningsnarkoman så är man. Alla har sina syften med att träna hårt och jag har mina, så av den anledningen så bor man väl snart där. =)

Längtar efter den dagen när saker och ting börjar falla på plats, hoppas att den dagen kommer och att det inte ska dröja allt för långt tid.

Update.

Long time no see, har vart dålig på att uppdatera men så är det ibland.
Har väl hänt en del och så, i fredags var det utgång till 360 för ovanlighetens skull, temat var "Beach Party" så det var upplagt för rejält drag!
Badbyxor och skjorta på och sen var det fullt ös hela kvällen, aldrig varit så många besökare förut när man varit där och dom var till och med tvungna att stoppa insläppet vid 1 för att det var smockfullt.
Kvällen var en succe och det kommer inte bli lätt att leva upp till den helgens festligheter. =)

Sen har det inte varit speciellt mycket som har hänt, hade en trevlig men sen kväll igår framför en riktigt rolig film.
Robin Williams är riktigt speciell han! =D

   
Awsome!!


Usch.

Vilken härligt underbar värdelös dag.. peace, im out!

Träningsvärk.. ja.

Dags att gå ut och börja jobba vilken sekund som helst.. har enorm träningsvärk i magen, nya träningskamraten Daniel kan några riktigt hårda övningar så nu blir det fart på träningarna.
Nästan 2 timmar på gymet igår gör kroppen ganska mör så idag blir det nog inget men på torsdag så ska vi iväg och träna igen, hääärligt!

Igår kväll kom Malin ut hit till Bro och fick se lite hur det är här, det var trevligt.. tog en promenad till stranden och slappade till sist en timme i jacuzzin. Det var inte lika mysigt när man skulle gå upp.. som vanligt men igår blåste det på bra så det var snabba ryck in i värmen igen, sen var klockan så pass att det bara var att slänga sig i sängen och få lite sömn men känner att jag gärna kunnat sova vidare några timmar.

Summering.

Nu var det ju ett tag sen men vi går igenom vad som har hänt lite snabbt..
Dagen är lördag och fest hos Jonas väntar på kvällen, lite småsegande under dagen innan jag tillslut lite sen åker ut till Norrviken.

Alla som ska vara där är i princip redan där och även fast vi inte är så många blir det trevligt från första stund, drickan slinker ner hos alla och det blir gladare toner och massa skratt.
Synd är väl att alla inte klarar av sin dricka, ett ungt par som är på festen delas upp när killen försvinner iväg för att spy.. jag håller henne och killens syster sällskap medans han är borta för att vara lite trevlig.
Efter en timme eller så när vi alla sitter ute med resten av gänget ber hon om mitt nummer samtidigt som hennes kille kommer in och är lite klarare i huvet.. han går i taket och för att göra en lång historia kort så skulle hennes nummer bort eller så skulle jag bli nerslagen.
Så långt gick det aldrig men komiskt var det iallafall, små killar ska inte dricka stark dricka!
En annan rolig händelse var när vi sitter ute några killar, alla har druckit mycket och jag får en killes cigarett för att jag skulle släcka den åt honom av någon anledning.. smart som man är efter en del öl och sprit så ska man släcka den i handen och vara lite macho.
Inte för att det gjorde så fasligt ont men det var ju onödigt.. så nu har man ett fint märke i mitten av handen, men det är en historia att minnas. =)

På söndagen så mådde man riktigt uselt och låg inne ända fram tills kvällen då Erik och Antonios kom ut och gjorde mig sällskap i jacuzzin en liten stund.

Idag så var det jobb som vanligt fram till lunch då det blev ett snabbt besök på vårdcentralen, ska käka några piller i typ ett år för mitt B12 värde ligger i underkant.. så med dom så ska man tydligen bli lite piggare! Det låter bra.
Efter jobbet åkte jag till gymet med Erik och var väl där i en timme eller så, sen gick vi runt i jakans centrum där jag hittade ett par nya skor.. klarade mig undan billigt och bra. Me like!
Sen vart det käk på "Emils" och bio på på Falken.. såg "Harry Potter och halvblodsprinsen", den var bra men lite under förväntning.. som vanligt tas inte allt med som man hade velat sett men så är det.
Och nu är man hemma och borde verkligen sova så det får jag försöka anstränga mig till nu!


Natti natti.

Ja det blev utgång men kanske inte den bästa eller den som man helst vill komma ihåg.
Inget blir väl någonsin som man hade tänkt sig.. men vad tusan, säker händer men det går nästan alltid att lösa.
puss och gonatt på er alla!

Crossroads.

Jäklar vad trött man var idag när det var dags att jobba.. märker ett mönster på fredagarna.
Vet inte om det beror på för lite sömn men var ju inte på topp imorse, men efter lunchen då man fått i sig lite mat kändes det lite bättre och när vi kommit tillbaka så gick jag in och la mig i 1-2 timmar och när jag vaknade igen kändes det mycket bättre.
Nu står man vid en korsning.. antingen Göta Källare eller så stannar man hemma.. det är trots allt fest imorgon också..
Kanske är det kroppen som inte gillar för lite sömn och för mycket sömn och har börjat säga ifrån. Även fast det finns många anledningar att stana hemma så finns det några få anledningar att gå ut som väger över starkt!

Men hur som.. vi märker väl om inte annat hur det blir.

Fredagsmys!

Uppe och nätt och jämt vaken, kom hem senare än vad jag hade tänkt ännu en gång men det var svårt att slita sig.. finns ju sånt som är värt att stanna för när man väl är där.
Igår var hur som helst väldigt rolig trots att man inte riktigt klarar av allt för många attraktioner på för kort tid som jag fick erfara, Insane som blev första åket följt av Extreme var ganska häftig men den tog slut snabbt.
Och efter dom två var man redan helt dizzy, kände mig lite som en party-pooper men får hoppas att dom andra i sällskapet inte led så mycket av det.
Att vinna på grönan är inte helt enkelt märkte vi också men i slutet av dagen så lyckades jag faktiskt äntligen få ner alla burkar med 2 kast och vann en björn, lilla rosa "Peaches".

I  <3  ye!

Efter grönan blev det medis och lite PR-arbete där man fick rycka in och göra en god gärning, hoppas att det gick bra och att många nappade på det =)

Och självklart blev det lite festande när vi kom in på GK, en del dans och sen var det dags att gå.. alltid lika svårt att slita sig ifrån och åka ensam hemåt men så är det.. det är ju en dag idag igen. Temat är "silvertejp" så vi får se vad man kan hitta på.

Ron Pope - A drop in the ocean.


Torsdag is the day!

Ouch.. idag känner man ju verkligen att man lever, gårdagens träning gör sig verkligen påmind idag.
4 repitioner på varje övning gjorde susen på musklerna som legat i vila ett bra tag.. nu känns varje muskel som blev ansträngd igår både på gott och ont.
Men träningsvärk kan ju vara mysigt det med så man får leva med att ha lite småont några dar. =)
 
Blev en fin dag, solen sken under hela tiden vi arbetade och långt efter.. under lunch åkte Peter iväg och hämtade wok som vi åt nere vid stranden och hann även med ett litet dopp som var väldigt uppfriskande.
Efter jobbet kom Jonas ut hit till Bro och då var det bara att dra på sig badbyxorna igen och sticka ner till stranden, solen kanske inte sken för fullt men det var ändå skönt att svalka av sig och efter några hopp och skutt på trampolinen så bytte vi sjön mot jacuzzin där vi blev kvar en längre tid.
Mätt och glad sitter man nu här, utmattad och redo att somna vilken sekund som helst. Är ledig imorgon och kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot den!
Jag ser fram emot en fantastiskt skön och rolig dag och jag ler stort inombords när jag tänker på det!

Hate mondays.

Ja idag var första dan på den här veckan då.. upp i samma tid som vanligt men eftersom jag kom i säng sent igår som vanligt så var jag liiite trött imorse.
Har för övrigt satt i pricip all panel på huset, har gjort klart golvetskivorna på övervåningen, snart satt upp alla väggar som ska upp i huset så nu är vi nästan redo att ta hit isolerarna som ska spruta in skum och skit i väggar och tak =)

Efter jobbet tänkte jag först sticka till gymmet men eftersom jag jobbade över blev det aldrig så, tog istället en tur med cykeln ner till stranden och tog mig ett dopp. Det var INTE lika varmt som det varit tidigare gånger när man varit nere och badat, så var inte där längre än en halvtimme eller så.

Väl hemma igen så blev det de vanliga, TV eller data men nu närmar det sig läggdags.. kanske ska vara duktig =D

Nickelback - Far Away


Söndag och bildz.

Helt otroligt, har inte suttit hemma och degat något alls den här helgen.. mycket duktigt av mig tycker jag ;D

Idag så fick jag sova ut ordentligt i min egna säng för en gångs skull, gick upp och slappade lite vid datan i någon timme innan jag bestämmde mig för att åka till jakan och gymma lite för första gången på 1-2 veckor! =P


Men innan jag gick och var duktig så tog jag en tur in i centrum och införskaffade mig lite nya kläder, mycket fina kan jag lova.

Klarade mig ganska lindrigt undan till och med, rea är bra grejer de! =D


Efter gymmet så åkte jag in till stan där jag fick sällskap av Malin för att gå och se på "Baksmällan", kan lätt säga att det var den roligaste film jag sett!! Kommer helt klart köpa den när den kommer ut =)
Har haft en bra dag helt enkelt så nu känns inte kommande vecka så farlig iallafall.

Lite efterlovade bilder från fredagen kommer nu:

   

Ja jag hann till och med ett litet snabbt garderobsbyte under kvällen.. det vart ju varmt =P



Busy weekend.

Så nu är man äntligen hemma igen efter en mycket fartfyllf helg, var riktigt död på fredagen efter inte många timmars sömn men jag lyckades överleva dagen iallafall.
Klockan tickade vidare och jag tog aldrig någon power-nap som det var tänkt utan rullade in mot stan och 360, kvällens tema var "traffic light" vilket innebar att man blev märkt med små fina klisterlappar när man kom in.
Om man var singel fick man en grön lapp med texten "KÖR", om man var upptagen eller bara ointresserad så fick man en röd med texten "STOPP" och sen fanns det ett mellanting som var gul med texten "FLEXIBEL".
Jag började med att ta en gul men fick under kvällen 4-5 stycken gröna påklistrade av någon anledning, men det var hur som väldigt trevligt.
Träffade tex. Björken som jag inte sett sen muck förra året, helt otroligt vilka man springer på om man är ute och rör sig lite.. så fullt drag och en väldigt massa trevliga människor träffade man under kvällen. Tummen upp för denna kväll!

När klockan var runt halv 3 eller så var det dags att börja tänka på refrängen så jag, Malin och Erik påbörjade våran resa hem till honom.. men den var varken snabb eller smärtfri.
Det blev fyllekäk på Max i Solna och en massa promenerande för att ta oss runt.. så lite inte nog med att man var helt slut i kroppen och man inte ville något annat än att sova så fick man dras med ömma fötter också men vad tusan.. det gick ju bra till slut och vi kom fram! =D

Vi har nu hunnit fram till idag och efter en lång sovmorgon till dryga 12-13 så var man vaken och rörde på sig.
Frukosten bestog då av pommes och kött från grekiska grillen i Kista ditt vi släpade våra slitna kroppar, efter utfodringen så drog alla åt olika håll.
Jag åkte och mötte upp med Carina för att åka in till rålis där en kompis till en kompis skulle fira sin födelsedag som ännu inte inträffat, men vissa saker kan man ta ut i förskott... hellre fira i en park en helg än i tvättstugan en måndag där hon tydligen skulle befinna sig på sin "riktiga" födelsedag. =P
Det var glada miner och "en del" alkohol närvarande på den stora gräsytan som bara var förfesten, senare under kvällen så skulle hela sällskapet röra sig vidare till K15 där Stjärna som hon kallas hade fixat in alla som ville komma.

Men för min del blev det hemfärd, man måste ju ta det lugnt någon dag den här helgen! =D
Lite bilder dyker väl upp inom dom närmaste dagarna från fredagskvällen så fort dom släpps ut.

Brillz with style.

Igår var det en vanlig torsdag.. eller? nej det var det inte, för igår efter jobbet så var jag på bio och såg Ice Age 3 och det var lagom kul. Satt och skrattade en hel del under filmen.. den var inte så läskig faktiskt =P
Så efter bion så var det dags att sticka till torsdagsklubben!! Vi var aningen tidigt ute men vad ska man göra, när vi kom ner så var det bara 2 personer där som satt och tog kort på sig själva med sina mobiler.. det var ju lite speciellt. 
     Kvällen blev lite längre än väntat och jag ville egentligen inte ens gå när jag gjorde det, men eftersom sista tåget hem gick och jag skulle jobba dagen efter så var det inte mycket annat att göra än att pallra sig hem.
Men hur som gjorde vi stor succé inne på 360 med våra vackra 3D-glasögon, dom kanske inte var så vackra men det behöver dom inte vara.. dom är heta! =D

 
Ja vad säger man.. dom kommer slå igenom vilken dag som helst!

.


The heart wants to scream but the head holds it back.

Dont talk and you will never know
but do so and you may loose it all.


Jackson is home.

Så nu är det snart dags att lägga sig och sova, Jackson är här nu och han är otroligt söt.. har varit ute och promenerat med honom för första gången också. =D
Ser fram emot att sluta imorn så man kan gå in och leka med Jackson igen!!

Snart kommer valpen!.

Känns riktigt ovant att vara tillbaka och jobba igen, vande mig alldeles för snabbt vid att vara "ledig"..
Blev ioförsig bara en halvdag då jag varit och tagit blodprover och röntgat lungorna idag, 4 nya fina provrör med blod vart det.
Var inte så farligt den här gången heller.. sen fick jag åka till jakan för att kunna röntga mig eftersom det inte finns någon sån i Bro.
Tog en bra stund innan man ens fick komma till receptionen, det går inte snabbt där.. kan bero på att det var precis innan lunch.
När jag för en gångs skull var i jakan så passade jag på att gå förbi frisören och klippa mig så nu är det kort igen, och självklart blev det ett stopp för lunch innan jag återvände hem för att börja jobba. Dagens få timmar var snabbt över men det kändes ändå väldigt tungt, saknar solen..

Anyways.. klockan tickar på och snart ska mor och far åka iväg för att hämta vår nya familjemedlem Jackson, bara 7 veckor gammal. Det blir mitt första möte med den lille valpen så jag är förväntansfull och kan knappt vänta tills klockan blir 7.

Våga vägra.

Dagen har varit betydligt lugnare än gårdagen, låg och drog mig i sängen och fick inte mycket gjort efter att jag väl kommit upp heller.
Morbror Tony har varit på besök med sin nya yngre fru som han snart ska ha barn med, var länge sen man såg han senast. Blir inte så ofta man ser släkten, alla bor väl på avstånd eller något..

Nu har iallafall dom åkt och så sitter man här igen, känns lite si sådär att börja jobba nu imorn.. tänk vad skönt att åka iväg.. snart!
Men veckan för säkert med sig något roligt så man ska inte börja hänga läpp ännu, finns ju dom som har det värre.
Mina tankar letar sig iväg till två av killarna som var med ute och käkade igår.. när dom senare under kvällen var på väg hem så blev dom brutalt misshandlade. Det riktigt kokar i mig när man får höra att 4 vuxna män ger sig på 2 berusade ungdomar, kanske om man hade varit med så hade det slutat annorlunda..
Hur som så hoppas jag att killarna kryar på sig och att dom inte får några bestående men från den hemska attacken dom blev utsatta för.
Våga vägra oprovocerat våld!!


Tapas ftw.

Hemma efter ännu en händelserik dag, for iväg på eftermiddagen nästan direkt efter att jag vaknat till liv.
Åkte till gärdet där vi skulle träffas och spela brännboll men vädret såg till att det inte blev så långvarigt, istället så åkte vi till Fridhemsplan för att spela biljard vilket var riktigt kul. Jag lyckades vinna första matchen och det är det viktigaste, dom andra matcherna var bara på skoj!
Vid det här laget började magen kurra för hade bara ätit "frukost" innan jag stack, så några av oss gick mot östermalm eller vart vi nu hamnade till ett ställe som hette "Mammas the Tapas" eller något liknande.
Maten var riktigt god och sangrian var även den väldigt god, kommer ju helt klart besöka det stället igen.
Det har varit en riktigt bra dag och jag skickar mina tankar till Erik den stackarn som efter alla glas med sangria och ölen på biljarden ska jobba 23-07, vet inte riktigt om han lyckades ta sig till jobbet eller om han sjukskrev sig men det märker vi imorn.

Bildz från torsdag.

Måste passa på att bjuda på lite bildz från tordagen också.


  

Ja vad ska man säga.. kvällen var inte lång men den var riktigt trevlig, samlade på mig lite extra packning eftersom jag kände mig ganska pigg redan på torsdag kväll.
Ja menar men är ju van vid stridspackning och det är inte så enkelt att återanpassa sig till det civila livet på bara några månader, så Carina hjälper till med avvänjningen.
Om alla hade en sån att bära runt på i lumpen skulle nog inte så många klaga men det är bara vad jag tror. =P


Pigg och kry igen.

Nu har jag klassat mig själv som helt frisk! sen får läkarna säga vad dom vill när man väl får reda på resultaten men nu känner jag mig iallafall frisk. Men det blev inga prover idag heller för dom hade redan kört iväg alla prover till St Görans och kunde inte ha kvar mina prover under helgen där, så på måndag är det dags att ta alla prover.. uscha..

Blev hur som en riktigt solig och fin dag, jag fick sällskap av Carina under dagen, så först gick vi ner till stranden och badade och solade där och sen blev det ett dopp i jacuzzin som var betydligt längre än doppet nere vid stranden.
Tror att man var fast där i kanske 2 timmar, blir lätt så i det där jäkla badet man vill aldrig gå upp! =D

Så efter den här trevliga dagen är humöret på topp! Frisk och glad och redo att börja röra på mig igen så imorn far jag nog iväg till gymet och gör av med lite energi som jag samlat på mig under dom senaste dagarna!

Sen får vi se ifall det blir någon brännboll, det berodde på vädret så får hoppas på uppehåll under dagen.. regna kan det göra på kvällarna. =)

På bättringsvägen.

Jag kan glatt meddela att jag mår bättre, ska till och med röra mig in till stan ikväll och vara på preimären av sommarklubben på 360, men jag är inte helt galen.. jag ska ta det lugnt.
Kommer nog ändå bli trevligt att få komma ut lite efter att ha suttit inne så mycket nu, är ju inte van vid att bli sjuk..

Har varit och tagit ett uppfriskande dopp nere vid stranden och ska snart börja röra mig mot Rinkeby, ska träffas hos Erik innan vi sticker in till Medis. Och eftersom jag orkar mig ut ikväll är det bara att dra sig upp tidigt imorn och börja jobba igen, får se hur man känner sig.. kanske får ta det lite lugnare tills man blivit helt bra.
Hur som så blir det ju bara halvdag eftersom jag ska till jakan och röntga lungorna och sen till mottagningen i Bro och ta en ny radda blodprover.. man kunde ju tycka att det skulle räcka med det som dom redan fått men dom är blodtörstiga.

RSS 2.0