A day in the sun.

Slapparsöndag! Idag har jag till stor del legat ute i solen och pressat brännan, Erik och Antonios kom ut vid 3-tiden och då tog vi oss ett dopp nere vid stranden och solade lite till.
Vi gjorde sedan den tråkiga upptäckten att någon rövat bort grill-tunnan vilket gjorde mig lite ledsen.. så vi for hem till mig och såg till att grillen där startades upp, medans vi väntade på den så hoppade vi ner i jacuzzin och slappade där i dryga timmen blev det säkert.. hade blivit små fina russin när vi gick upp.
Det blev grillning och vi satt ute på verandan och avnjöt maten, det var riktigt skönt ute och solen var på väg ner.. riktigt skön sommarkväll!

Några fin fina bilder från 360 senast kan jag alltid bjuda på. ;D

 

Kvällen kanske inte vart så lång men den var riktigt rolig iallfall!


Timmarna kryper fram.

Yes, nu är jag sådär härligt uttråkad igen.. dagen har inte bjudit på något speciellt roligt. Orkade mig upp imorse och jobbade fram till 3, vi lyckades lägga klart ena sidan av taket och bygga upp en ställning längs hela andra långsidan så man kommer åt den sidan med.
Vädret kunde man inte klaga på, 25 grader och inte ett moln på himlen var inte helt fel ändå.. men bara bra väder räcker ju inte riktigt till.. om man har någon att dela det med så kan det vara vilket väder som helst.
Efter jobbet var man hur som helst väldigt varm så jag bytte om till badbyxorna och gick ner till stranden för att svalka av mig, det börjar se bättre ut där nere och snart borde alla grävskopor vara klara där.
Vattnet kanske inte var riktigt så varmt som man hade velat men skönt var det även fast jag inte doppade mig helt den här gången, satt istället nere vid vattnet och tänkte på lite allt möjligt.
Inte vart jag mycket smartare av att göra det men vad tusan ska man göra med all tid..alla är ju inte lika vakna dagen efter utgång, som tur är har jag blivit välsignad med förmågan att kunna dricka utan att vara bakis dagen efter. Inte för att jag drack knappt något över huvud taget igår men sent vart det ändå.. den långa restiden hem får en att längta efter en egen lägenhet som gör att man bor lite mer centralt eller i anslutning till en tunnelbana iallafall.

Eftersom jag fortfarande var sugen på att doppa mig och jag var lite för feg för att bada nere vid stranden så var det bara att skutta ner i jacuzzin, även fast det inte var så svalkande att ligga där i 36 grader så var det ändå skönt..
Nu har det gått några timmar till och jag sitter här i min ensamhet och funderar på vad man kan hitta på här ute, eftersom det är ganska skönt ute kanske man ska ta en liten promenix och se ifall något dyker upp.
Jag är grovt sällskapssjuk har jag konstaterat ett antal gånger nu...


Great day.

Äntligen hemma, har haft en riktigt rolig dag ida. Först började dagen med att vi påbörjade taket till huset så nu är mer än halva av den ena sidan klar, slutade lite tidigare och åkte in till stan för att busa runt med Carina. Blev en riktigt lång promenad som tog oss genom större delen av stockholm kändes det som, båttur ut mot grönan, sedan bort mot junibacken och vidare mot plattan i korta drag.
Solen sken under hela dagen och det var bara att njuta.

Efter en trevlig dag inne i stan bar det av hemåt för att utfodra sig lite och byta kläder, sen in till stan igen för att gå ut och festa loss med Erik, Carina, Antos och Thessan.
Vart rejält mycket dans, vi blev nog alla ordentligt varma och trötta men kul var det.
Nu är man hemma igen, blev en av de senare pendeltågen så man kommer upp imorgon igen för en ny arbetsdag!

 
 
Mästerfotografen Carina dokumenterade varje steg under dagen ur alla möjliga vinklar.

 

MuffinMcUnion.

Fotboll och starka känslor i all ära men slagsmål hör inte till sporten, trött blir jag när man försöker ta sig hem från Solna och 300 supportrar står över hela perrongen och skriker och slåss.. nej sånt går bort.
Eftersom jag var alldeles för trött för att dras in i något storslagsmål hoppar jag på tåget och kommer på mig själv efter två stationer att jag är på fel tåg.. kul! Sitta och vänta 20 min på tåget i andra riktningen för att sedan byta tåg och äntligen vara på väg hem.
Som tur var kan jag se tillbaka på dagen med ett leénde iallafall för jag hade roligt med Hilda idag, lagade en lite annorlunda version av pasta som gick ner, kollade på "helan vs halvan" kan vi kalla det och åt muffins till viss del.. man ska tydligen inte använda samma kniv till att dela muffins som man skär lök med.. mixen blir tummen ner men man lär så länge man lever.
Var skönt att inte bli sittande hemma ännu en kväll och jag hade väldigt trevligt, nu väntar lite sömn och lite jobb imorn.
Helt sjukt att det är fredag imorn.. skulle behövt sova mycket längre så man orkar med hela dagen och natten...


Första intrycket av en person lever med denne under en lång tid.
Inget av det behöver stämma eller vara sant.
Tillfälligheter får folk att döma snabbt.
Om man har tur får man chansen att visa vem man verkligen är.
Om inte.. får man leva med det.

Its raining.. water.

Jag gillar inte regnet.. har jobbat sen klockan 7 i morse och det har säkert bara varit ett uppehåll på 15 minuter under hela dagen, känns speciellt skönt att komma in efter en sådan dag.
Glad blir man när man hör hur vädret ser ut dom närmaste dagarna!!.. varmare och varmare tills på söndagen då det nästan går upp i 27-28 grader.. värmebölja! :D
Nästan så att man hade velat ta det lungt vid stranden eller något liknande i helgen men det blir jobb för hela slanten men som kompensation så har vi ledigt torsdag och fredag nästa vecka.. långhelg!!
Nu ska jag göra mig iordning och sen ta det lite lungt innan jag drar. =)

Mr.Nice.

Ibland är jag sååå jävla duktig att jag nästan skäms över mig själv. =)
Tummen upp för mig!

Krama mig!

Dags att implodera då antar jag, nu sitter man ju här igen!.. ska väl dock försöka orka mig iväg till gymet så man gjort något meningsfullt idag.
Har egentligen bara lust att ligga och slappa i en soffa med trevligt sällskap och kolla på vad som helst, kroppen skulle nog inte tacka nej till det.. varje morgon känns det som om kroppen inte ska hålla fram till lunch ens en gång.
Har inte tränat så överdrivet mycket den sista tiden men ändå känns kroppen väldigt sliten, kan vara allt klättrande och klängande under jobbet som tär mer på mig än jag insett..

Den här dagen kan gärna få ta slut snabbt, imorgon har jag en halvtimmes sovmorgon så jag kan sova till halv 7.. mmm mysigt! Sen efter jobbet så blir det att dra mig inåt city för att träffa Hilda, skönt att komma bort från Bro lite och få lite trevligt sällskap. =)
Sen kommer bara den svåra biten.. lista ut vad man ska hitta på.. haha. Får hoppas att solen skiner och att det inte blåser lika mycket som det har gjort idag, blev inte så mysigt när det blåste så kallt.

Nu har dom lyckats släppa vimmelbilderna från förra fredagen så får väl avsluta med några av dom.



  
Väldigt rosa.. nästan så att det svider i ögonen men det är sånt man får ta. =)

Kräftans återkomst.

Helt galet vad trött man blir ifall man får sitta för länge utan något att göra... ännu en hel dag ute i den skinande solen är över, var riktigt fint väder så har använt solkrämen rikligt under dagen.
Nu har vi lyckats få upp alla takstolarna och snart ska vi börja lägga taket då, kommer bli riktigt skönt att få på det.
Sved lite på axlarna idag men klarade mig ganska bra ändå, nu är det istället ryggen som blev lite bränd men skönt är väl det.. då är den inte vit iallafall.
Efter den här sommarn kommer det se ut som man bott i thailand under sommaren, har under åren inte vart så här mycket ute varje dag så de kommer ju synas.. haha.
Nu efter att bara ha blivit sittande sen jag slutade jobba så är man ju helt väck i huvet, tror att jag bara gör mig iordning och attackerar kudden.. får hitta på något imorgon så man inte blir sittande som idag.
Till helgen ser det ut som utgång till 360 igen och de lär ju bli trevligt med "Black & White"-tema.. planerna är att vi ska boka bord till kvällen också, lär ju bli riktigt mys!

Kul att ha helgen att se fram emot men just nu är jag oerhört uttråkad.. om jag blir sittande imorn med finns chansen att jag imploderar! :P
Go´natt!

Solfaktor 30.

Fixat! Jag överlevde dödslyftet, wohoo! :D
Nu har jag varit ute i solen och jobbat med bara kortisarna och det var riktigt skönt kan jag lova... ända tills jag brände mig, då var det inte lika mysigt men klaga ska man inte göra.
Är knallröd på axlar och armar så det blir nog att kräma på med after sun ikväll så man kan jobba på imorn utan tröja igen, så nu ska jag nog hoppa ut i jacuzzin alldeles strax.. bara koppla av.
Men hur som helst så kom vi en bit längre på vägen med bygget, tjockisbalken ligger på plats och den går ingenstanns kan jag lova.. gick absolut inte att rubba ensam.
Har börjat som smått på balkongen så den gör vi kanske klar imorgon, och snart börjar vi sätta gipsskivor på bottenvåningen.. gillar inte gipsskivor.. dom är så dryga.. haha.
Är riktigt sugen på att ha en liten grill-get-together snart igen.. får se vad folk säger, ifall dom har lite tid över.


Morgonpigg.

Bara en kvart kvar sen börjar arbetsdagen, det stora lyftet väntar idag.. den tjocka balken på 12 m ska sättas på plats.
Får hoppas att man överlever och kan skriva om det senare under dagen. xD
Nej det är väl bara att göra sig iordning och stick ut, även fast sängen ser riiiktigt lockande ut... fan. haha

Jacuzzi uzzi.

Ännu en härlig helgdag närmar sig sitt slut och nästa arbetsvecka närmar sig, tog en väldigt skön sovmorgon idag och hade inte bråttom att komma ur sängen.
När jag väl orkat mig upp och ätit frukost så åkte jag och farsan iväg till stäket för att hämta en ställning som vi ska använda imorgon när vi börjar jobba igen, så på enklaste sätt åkte vi dit och lastade in allt i bilen.. varmt och skönt var det också. Termometern visade 17 grader varmt så det blev snabbt varmt när man kånkade på alla ställningsbitar, efter att vi lastat in allting släppte pappa av mig i jakan där jag sprang in och gjorde en liten express-workout.
Sen efter gymet mötte jag upp med Carina på pendeln hem, solen sken på riktigt bra och då passade det bra att slappa i jacuzzin.. inte helt fel så där blev vi kvar i ungefär 2 timmar. ;D

Mys!

Härligt vad vit man ser ut att vara då! Det får det bli ändring på!! ;D


Succékväll.

Äntligen har man fått internet att fungera, blev nästan lite orolig att jag skulle vara helt avskuren från allt och alla ett tag fram där.. jäkla sladdar som inte vill sitta kvar i sina uttag säger jag bara...
Gårdagen var riktigt trevlig, åkte ut till Jonas och tog några öl med honom innan vi tog pendeln in till 360 där vi mötte upp med Carina.
Som vanligt var det bra drag även fast det tog lite längre tid än vanligt innan folket började dyka upp, så fort dom öppnade till stora dansgolvet såg jag och Jonas till att vara där på en gång. :D
För att vara pink party var det förvånandsvärt lite rosa men i vårt sällskap försökte vi iallafall hålla temat så de blev en rosa piké. hahaha
Jag klarade mig galant och kommer ihåg hela kvällen utan några svarta luckor så det får man vara lite stolt över, inte för att det brukar hända men några gånger för mycket trots allt. Som vanligt, full eller nykter så var jag all over the place.. på scenen, golvet, chillrummet och till och med en snabbis inne i schlagerrummet.. dansade så det stog härliga till och tyckte att kvällen gick alldeles för snabbt som vanligt.
Sen kommer man som vanligt till det jobbiga, att ta sig hem.. nu hade Erik inte sina nycklar så vi skulle till Jonas istället alla 3, dom åkte med bussen innan mig så lite halvscary att hitta ut dit själv.
Kom på mig själv när jag först stog vid fel busskur men som tur var kom jag på det innan bussen kom så det var ju tur.. haha, sen när jag klivit på rätt buss så lyckades jag självklart somna som jag alltid gör när jag åker nattbuss.
Den enda skillnaden var att nu åkte jag inte min vanliga nattbuss och hade därför kunnat hamna var som helt men som genom magi så åkte jag bara en station för långt och kunde möta upp med Jonas och Erik några 100m tillbaka där bussen kom ifrån.
Sen var det inga konstigheter, några korta steg till soffan och somna på 2 sekunder. :)
Idag så har det inte hänt någonting alls i princip, efter att jag tagit mig hem från Sollentuna så har jag bara lunkat runt här hemma och bannat internet som inte ville funka.. hann ta ett riktigt skönt bad i jacuzzin ioförsig.. hur skööönt som helst!
Kommer med stor sannorlikhet ligga där imorgon också!

Rosa, rosa, rosa.. så vackert sällskap så!

Friday.

Äntligen fredag, har tagit en lång sovmorgon och funderar nu över vad tusan man ska hitta på innan det är dags att röra på sig.. blir att sticka till Jonas i Sollentuna och föra där innan vi drar in till medis!
Det är lite tråkigt väder ute så man har ingen direkt lust att vara ute och lulla runt, kanske blir att dra in till jakan och kolla ifall man ska införskaffa några kläder.. är pink party ikväll och har inte direkt så mycket rosa.. haha
Sen blir det väl att svänga in på systemet när man ändå är i jakan, men det är fortfarande för tidigt för att sticka dit känns det som så det blir nog att dega lite i sängen med en film tror jag. :D


Älskar solen!

En helt underbar dag har jag fått förmånen att uppleva idag, fanns nog inte så mycket mer som kunnat göra den här dagen bättre. Har inte kännt av att jag sovit lite idag, gick bra att jobba idag fram tills runt 3 då jag gick in för att göra mig iordning inför eftermiddagens aktiviteter.
Hann med en hel del på husbygget, har nu bara väggarna på kortsidorna kvar att resa innan vi börjar på taket som beräknas vara klart innan slutet på nästa vecka.
Hur som helst så efter att jag gjort mig iordning efter jobbet mötte jag Carina och inte långt efter att hon kommit hem till mig så anslöt Erik med Emelie och hennes kompis. Vi blev kvar hemma hos mig där vi flumma runt med frisbee och amerikanska fotbollen lite tills Jonas kom med bilen, vi packade in lite skit i bilen och efter lite rännande fram och tillbaka så körde vi ner till stranden som bara ligger 2-300 meter från där jag bor.
Hur mysigt som helst, alla hade köpt med sig kött, lite potatissallad, läsk, lite lättöl och cider.. solen sken och nu i efterhand känner man hur det hettar lite i ansiktet efter att ha varit ute i solen hela dagen.
Det är så här som man vill att en riktigt skön sommardag ska vara.. lite grillning, sol, vänner och nya människor, bad och sånt shit! :D

Imorgon är det trevligt nog inget jobb, farsan ska sitta hemma med pappersarbete så vi jobbar ingenting då.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på men vädret bestämmer nog lite vad det blir för aktiviteter.
Kanske ta en liten tur till gymet, bada lite nere vid stranden och sola lite.. vilket som så är kvällen ganska bestämmd.. utgång på Göta Källare! Hoppas att alla dyker upp oavsett anledningar dom kan ha att inte göra det, kommer bli riktigt roligt. Ska prova en liten ny grej jag gjorde igår.. mindre alkohol, mer koll.. behöver inte bli tråkigare, det gick faktiskt att röra sig till musiken iallafall. hahaha
Ser hoppfullt på den närmaste framtiden och det känns som att jag har en del att se fram emot och en del att göra.. precis som det ska vara.

I smile when your around.
I never want you to leave.
If you would dissapear i would die.
You make me hot inside and out.
I will never stop loving you.
Im in love with the sun..

hahaha


Impulsutryckning.

Det hände tydligen grejer igår, en imopulsiv utgång från ingenstanns.. hahaha
Skulle egentligen ut och träffa Carina på Laroy men när vi kom dit så var det "bara" cirkus hundra pers utanför så det fanns ju inte att ställa sig där och trängas.
Väldigt tråkigt men ska ju träffas idag iallafall vilket jag kan återkomma till, mitt sällskap som bestog av Erik, Antonios och Jessica drog iallafall till Toxic istället i brist på fantasi.. det fick duga med tanke på att klockan närmade sig 12.
Vi dansade och hade trevligt, höll mig nykter till skillnad från andra.. vi ska inte gå in för detaljerat men alla inblandade vet vad jag menar.. hahaha.
Lite småslagsmål mellan fulla 18-åriga pojkar och tjejer som armbågar varandra i klungan av dansande människor fick man se, vakter som sprang hit och dit och drog människor åt alla möjliga håll.. lite underhållande var det. :)

Taxi hem till Erik och Antonios ännu en gång och sen däckade man tillslut på soffan när man inte kunde hålla ögonen öppna längre, vaknade av att solen skiner och min vänstra arm är bortdomnad.. ingen hjärtattack.. bara en däckad Jessica.
Väckte Erik och så drog vi ner till Rinkeby centrum för att ta bussen hem.. stackars männiksor, snart ska dom ut hit.. dom hinner inte vila speciellt länge. ;D
Nu ska jag byta om till blåställ och hjälpa farsan och Peter lite tills allt folk kommer ut hit, vi ska nämligen ner till stranden här i Bro för att grilla, bada och leka lite. Kommer nog bli riktigt bra ifall vädret håller i sig, på vägen hem i morse var det varmt och skönt.. de gillar vi!

Boored.

Dagen liknar väldigt mycket gårdagen.. jobbade till 4 idag, har nu lyckats få upp väggarna på andra våningen.. iallafall långsidorna.
Efter jobbet var det tänkt att jag och Erik skulle gymma så jag drog direkt efter att vi slutat men när Erik inte hann med sitt tåg blev det lite tajt eftersom han skulle till päronen i Solna igen men vi tog en fika i Jakan istället så de va trevligt.
Efter att Erik hade åkt var det tänkt att jag skulle gå och gymma ensam men så blev det inte heller, när jag kom dit så fick jag höra att gymet stänger 6 idag.. vilket gav mig en halvtimme att gymma.
Så det blev en ultrarapid träning.. han knappt röra vikterna innan jag var tvungen att hoppa in i duschen.
Det var bara att åka hem igen och nu sitter jag här.. funderar på vad tusan jag ska hitta på.. imorn börjar jag inte föränn 10 så man behöver ju inte vara allt för tidig i säng och det blir nog inte speciellt lång dag heller.. ganska skönt.
Får se ifall Eriks och mina planer för imorgon blir av, hänger lite på vädret..

Om någon hinner se det här innan dagen är över så hör gärna av er för nu vill jag göra något! ;D

Stel pensionär?

Dagen har i stort sett varit som resten av veckan kommer att bli, upp tidigt för att ta 10 steg utanför dörren och börja jobba.. jobbade på helt okej idag så nu är vi uppe på andra våningen men fortfarande har vi inte satt upp någon gips på väggarna.
Det nya tillskottet av arbetskraft "Bygg-Fredde" som har jobbat som snickare i 20 år är duktig och jäkligt rolig, ger ifrån sig sina små ljud från ingenstanns.
Tråkigt nog har ingen anmält sig frivillig till att reda ut min trasiga kropp, hade ju kunnat lösa det genom att skutta ner i jacuzzin men det är för det första inte lika trevligt och för det andra så är den under omkonstruktion.. måste dras några extra jäkla rör som tydligen inte kom med så det måste vi fixa själva troligtvis. Så jag eftersöker fortfarande någon som kan laga mig! haha
Farligt att äta lunch nere i Bro centrum är det också, iallafall om man ska försöka vara duktig och äta fisk.. blev typ illamående efter den där jäkla ishavsfisken eller vad det nu egentligen var.. från och med nu blir det kött och pommes!! :D
Efter jobbet han jag knappt komma innanför dörren innan morsan frågade ifall jag ville ha skuts till jakan för hon skulle ändå dit och träna så jag fick snabbt slänga ihop mina prylar och hoppa in i bilen, skönt var väl det för annars hade man troligtvis inte kommit iväg idag.
Var lugnt på gymet så man behövde inte vänta länge alls på maskinerna, blev nog nästan 2 timmar som jag var där och sen stog jag och duschade i ungefär en halvtimme med riktigt varmt vatten.. så otroligt skönt att bara stå där efter ett hårt pass och jag tog till mig av tipset från Hilda och tänkte extra på att hålla armbågarna längre bak. ;)

Även fast dom jag har nu inte ser helt fula ut nu! hahaha.


Efter gymet vart det ännu en mysig promenad hem men så har man ju den turen att människorna som bor här ute i Bro är så snälla så jag hade nog bara gått halva vägen innan en tjej stannade och skutsade mig nästan hela vägen hem, har aldrig pratat med henne förr men hon bodde tydligen bara några hus bort óch kände igen mig när jag kom gående längs vägen. Väldigt vilket område man hamnat i. ;D


Mysstund med balkar.

Tänk er en regnig sommardag där dropparna slår ner mot taket, du ligger nerbäddad i soffan och myser med ett trevligt sällskap, kollar in en film, kanske äter något gott.. föreställ er nu en regnig sommardag, våta kläder, lerig arbetsplats och tunga träreglar och limträbalkar, skor som släpper in allt för mycket vatten.
Gissa nu vilken av dessa två miljöer jag fick utstå idag.. bingo!.. alternativ två! ;D
Nog för att regnet inte öste ner men tillräckligt för att man skulle bli riktigt blöt iallafall, men på något sett var det inte lika farligt som det låter.. det är något speciellt med hantverkar.. man kan jobba i dom tråkigaste klimaten med humöret något på topp.
Muntra skämt kommer lika tätt som hagel och man jobbar på med ett leénde på läpparna trots att det regnar och man blir helt våt. Lunchen är alltid lika välkomnad, man kan äta en hel del när man jobbar på hårt under dagen. haha
Nu är jag iallafall inne från regnet och har torra kläder på mig, produktiv dag.. klara med reglar på första våningen, nästan alla bärande väggar uppe så imorn blir det andra våningen vi börjar på.. det börjar likna något!

Ser fram emot lite roliga aktiviteter under veckan efter jobbet, men mest av allt ber man efter solen så man kan få vara torr och lite mer avklädd på jobbet. ;D
Före.     ---------------->       Efter.                                       
Innan vi lyfte upp limträbalken på ca 250kg. Och sedan efter.. den va tung!
Trött i ryggen så ifall någon är bra på att massera så mottages gärna lite behandling.. mycket uppskattat! ;D

Och nej jag lyfte inte med ryggen, jag lyfte med benen men det var fortfarande tungt för ryggen!!

Inte lätt när det är svårt.

Nu var det dags igen! Hemma efter en tur på gymet med Erik.
Dagen började inte föränn runt 2 idag, tog en rejäl sovmorgon efter helgens eskapader.. så det blev en snabb frukost och sen började jag plocka ihop alla prylar och så småning om röra mig mot stationen.
Kände mig riktigt duktig så jag bestämmde mig för att dokumentera dagens pass.. visa hur hårt Erik och jag kämpar.. hahaha :D

Halv 4, 15 min kvar.   

Halv 4 stog jag i Bro och väntade på tåget mot Jakan, sen nån gång efter 4 satte jag och Erik igång.
Eftersom Erik hade planerat att käka middag med sina föräldrar i Solna så var det snabba ryck som gällde, lite vila mellan repetionerna och övningarna.. kändes ordentligt tungt emellanåt som kanske syns.
När man inte längre kan hålla stången rakt eller ändrar färg till tomatröd så vet man att det är "lite" jobbigt..

   

Jag kan inte hjälpa det, jag måste bara avsluta med en riktigt vacker bild på Erik och citera mig själv.. "Det är inte lätt när det är svårt", man blir trött på gymet! hahaha



Stackars pojk, vägen till beach -09 är hård men den fortsätter! ;D

Grönan.

Nu har jag äntligen lyckats hitta hem igen efter vad som känns som en mycket lång eftermiddag/kväll inne i stan, åkte in till stan och mötte Erik, Antonios, Stang och Fia på T.G.I.F där dom satt och käkade efterrätt vid de laget att jag dök upp.
Därifrån åkte vi buss till Gröna Lund, tro det eller ej men det här var min första gång där.. vi köpte ett åkband var så vi kunde åka hur mycket vi ville förutom Fia då som inte är ett stort fan av åkattraktionerna.
Hade det stora nöjet att åka Extreme som var riktigt skön, blev två åk på den under kvällen!
Åkte i princip alla grejer utom "Uppskutet" eller "Fritt Fall" som inte kändes så bra att åka efter en cheeseburgarmeny, Fia kom väl till hands när man behövde en klädhängare eller någon som tog hand om plånböcker och mobiler.. gulstjärna till henne för den starka insatsen!
I slutet av kvällen när vi närmade oss stängningsdags så kändes det att man hade slängts hit och dit så då blev det inte mycket mer för min del men jag hade väldigt roligt!
Det värsta med att vara inne i stan är att det är såå drygt att ta sig hem, nu vart det att först vänta på pendeln och sen promenera en halvtimme som vanligt för att jag inte kunda tigga till mig skuts av päronen, segt när man har dåligt med cash på mobilen.. hahaha
Nu blir det strax att knoppa och sova ut för en gångs skull den här helgen.. finally!

Gröna Lund.

Stolt bror.

Så nu är jag äntligen hemma igen, blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig men på ett bra sett.
När jag skulle till att dra hemifrån så fick jag höra att det var Fridays på Östermalm som gällde, då var det bara att slänga på sig skjorta och kavaj tänkte jag och så fick det bli.
Sen när jag anslöt med Erik, Jonas och Antonios inne i stan blev det nya planer, flickorna som skulle med fick inte komma in för det var 20+ så dom hade gått till Ice.. så de vart klubb iallafall..
Väldigt folktomt och dom var tom tvugna att stänga ett dansgolv för att det var så få där men vi hade väldigt roligt allihopa iallafall! Så det var jag, Erik, Stang, Antonios, Jonas, Fia, Jenni, Jessica och sen anslöt en snubbe som typ är stammis på Viper som man träffat allt för många gånger när man varit där.. lite halvskum men de gillar vi.. hahaha
Lite dans, massa alkohol, mys i soffan, frågestunder och läskig munspray kan nog sammanfatta det ganska bra.. alla var kramglada och kvällen avslutades på McDonalds med 2 cheeseburgare och en McFlurry!! haha
Sen blev det en taxi med Antos och Erik hem till dom där man somnade ganska snabbt för det var tidig morgon som gällde idag.. vet inte hur jag orkar!
Vaknade idag vid 7.. då hade jag sovit i 3 timmar kanske men som tur var kunde jag somna om i det ljusa vardagsrummet och vaknade inte föränn alarmet gick på mobilen vid 9. Då var det dags att börja röra på sig mot Jakobsberg för att närvara på syrrans konfirmation som skulle börja vid 11.. kom till Jakan runt 10, gick lite snabbare än jag hade tänkt mig så jag passade på att gå och klippa mig. Har aldrig tagit så långt tid att klippa sig förut, hon tog väldigt god tid på sig att klippa minsta lilla hårstrå medans hon prata på om allt möjligt. hahaha
Men det var trevligt, en lång pratstund och sen var det bara en kvart kvar tills det skulle börja i kyrkan så då var det dags att styra stegen mot Mariakyrkan som inte ligger så långt ifrån centrum.
60% av tankarna var om mat medans jag satt där, var riktigt hungrig.. är inte speciellt van vid att hoppa över frukosten så jag bara längtade hem till mottagningen där det skulle finnas mat! :D

Under sin konfirmation så fick min systers grupp hjälpa ett barnhem i Estland under nästan ett år, dom samlade ihop julklappar, pengar och kläder till barnhemmet och var och besökte dom under några gånger.. så idag så var 2 barn från barnhemmet och en av tjejerna som sköter barnhemmet med.
Hon skulle få framföra en låt på sitt eget språk och jäklar vad hon kunde sjunga.. lovar att hon hade kunnat komma väldigt långt med sin röst.
Dom flesta av tjejerna som konfirmerade sig gick bara fram kort och sa vad dom lärt sig under året eller berättade om något minne, Linn som min syster heter fick framföra låten "What if god was one of us" helt ensam framför alla i kyrkan.. något som jag absolut inte skulle kunna göra.
När hon började sjunga var hon väldigt nervös som märktes men kom snabbt över det och började sjunga ut som fick mig att känna mig väldigt stolt, vet hur rädd hon har varit för att stå inför folk när hon har varit yngre så hon har kommit en lång väg och efteråt när det var slut kom flera stycken föräldrar fram till henne eller min mamma och berömde henne för hennes sång. 
Så även fast jag var tvungen att dra mig upp ur soffan och sitta hungrig i kyrkan i över en timme så var det värt det när jag fick se henne stå där och sjunga!
Så nu sitter vi här hemma och har precis käkat och jag ska snart ut och njuta av solen, riktigt bra väder nu.
Får tacka för mig med några bilder från förmiddagen;

Samlade utanför Mariakyrkan.

Här har vi oss.. jag, pappa, morfar Kenneth, farfar Rune, farmor Siv och brorsan Victor.

Jag med syskonen.
Jag med Linn och Victor.

Far och jag.
Far och jag.

Wet is better.

Så, precis kommit in igen efter ett mycket skönt bad i jacuzzin! Det första av många fler kan jag lätt säga, känner sig väldigt mycket bätter i kroppen.. ett sånt här bad efter jobbet kommer göra underverk.
Det finns fortfarande plats att joina in ifall man vill det, än så länge har bara en person anmält intresse så there is still time! haha
Nu har jag iallafall bestämmt mig för att följa med ut ikväll på pubrunda så vi får göra det bästa av situationen. Kanske dra med sig en kamera och dokumentera kvällen.. vem vet.

Får bjuda på en lite bild från jacuzzin. ;)



Riktigt mysigt med bubblor!! ;D

Tråkigt värre.

Åh, är aningen trött.. måste se till att ta igen några dagars sömn nån gång. Upp tidigt och iväg till Saltsjöbaden för att slutföra jobbet vi började med i onsdags, sov hela vägen ut dit och sen i bilen hela vägen hem ungefär..
Helt sjukt hur trött man kan vara, skönt väder var det iallafall så när vi kom hem så blev det lite plock och fix men klockan han ändå bli halv 6 innan dagen var slut.
Såg jäkligt mycket fram emot att sticka ut till GK´s ikväll men det är inte många som delar min åsikt.. polarna vill hellre sätta sig på en pub och åka hem tidigt, torrisar!
Får se hur det blir men kommer nog inte sitta där länge ifall jag följer med så det ser ut som att man får ställa in siktet på nästa helg.. *suck*

Imorgon så ska syrran ha sin konfirmation i jakan så då blir det att gå till kyrkan, ser väl inte fram emot det så väldigt mycket men iallafall.. sen blir det käk och fika hemma med massa gäster. Bättre än att bara sitta och inte göra någonting alls kan jag tänka mig så det får funka.
Nej vart riktigt otaggad på att göra något över huvud taget nu.. helgen har knappt börjat och jag längtar redan till nästa, det är ju helt fel..
Får nog ta att gymma och springa lite under helgen iallafall så har man gjort något bra av den, hitta någon 5-milarutt kanske..
Får uppdatera sen och berätta om hur det gick! ;)

Life.

Life is complicated,
many twists and turns.
Life is never like the movies,
there isnt always a happy ending.
Life isnt what is should be!

Bio och flygande glas.

Vill börja med att tacka min vikarie Erik som så snällt hoppade in igårkväll för mig.. lite festliga stavfel men det är inte lätt att hitta bra hjälp nu för tiden.
Hade riktigt trevligt igår i stan!.. blev middag med Hilda och sen bio, var ypperligt trevligt så de får bli fler gånger.
Wolverine var jäkligt bra och jag rekomenderar alla som inte sett den att gå och göra det, ca 1 timme och 45 minuter med riktigt bra action.. lite avis på Logans krafter! hahaha

Efter denna trevliga stund bar det av till Kingstown för att gå på skiva, mötte upp Erik vid centralen så åkte vi taxi dit av någon anledning. K2 som klubben där tydligen kallas var väldigt annorlunda 360, lågt i tak och mycket mindre men fortfarande ganska mysigt.. om man nu kan säga så. Dock så var musiken lite sämre än vad man vant sig vid så det var lite synd.
Men jag hade iallafall trevligt fram tills då en kille som hoppade runt och svängde med armarna slog ut min öl när jag skulle gå förbi, han gav mig fingret och innan det hann bli något mer hade Erik dragit iväg mig åt ena hållet och den andre killens kompis honom åt andra.
Så jag satte mig vid bordet och var aningen irriterad över att han inte ens gick att prata med, dom två killarna som redan satt vid bordet försökte lugna ner mig medans han stog en bit bort och skrek lite.
Sen från ingenstanns kommen ett glas flygande genom luften och träffar mig i ansiktet, närmare bestämt över ögat.. ja det kändes lite..
Efter det så kommer killen fram och börjar be om ursäkt och vet ingenting om glaset som nyss träffat mig men troligtvis var han väl medveten om vem som gjort det, borde kanske knockat honom där på plats vilket man tänkt på efter lite men jag är väl inte den personen som gör sånt..
Hur som helst efter massa skitsnack från hans sida och lite prat med vakter och andra så gick jag in på toan för att kolla hur det såg ut och tvätta såret som tydligen blödde lite, klarade mig ganska bra undan men ögat är fortfarande irriterat och svider lite smått hela tiden.. livet gillar att driva med mig en aning.. är det inte det ena så är det de andra.
Blev inte så speciellt mycket mer festande efter den händelsen så jag och Erik tog en taxi hem till honom där jag än en gång fick sova över.. mycket tacksam över detta!
Nu så ska jag slänga på mig blåkläderna och ut och hjälpa till, ingen rast och ingen ro! ;D


Tjoho

Ekke här... ludde kan inte skriva pga fysiskt handikappm i höger öga... men jag skriver istället. jag tackar för den här schansen att få skriva i hansblogg. vad han än säger... så är jag inte så hoplpös som det värkar :D nu ska vi sova... emn han återkommer med ett inlägg i morgon.. sov sött alla sötnosar.. nuss nuss

//ekke

Snabba ryck.

Så, nu är det sådär skönt mycket med tid igen.. har precis kommit hem och ut från duschen och börjat slänga på mig lite kläder.
Snart bär det av in till stan för att träffa henne inne i stan, ta en fika eller något att äta för efter en dag ute i Saltsjöbaden men massa jobb vi gjorde bygger man upp en ganska bra aptit!
Efter fika, mat eller vad det nu blir så ska vi gå och se Wolverine!.. de blir skoj, har velat se den men inte orkat mig iväg.
Sen direkt när filmen är slut så måste jag skynda vidare för att möta upp med Erik och sticka till söder där Joanna ska ha sin studentskiva så jag och Erik håller tummarna för att det ska vara bra där på Kingstown.
Åh! Tiden bara flyger iväg, 15 min till sen måste jag sticka! hahaha xD
Så nu har jag inte tid att sitta här, får se när man kommer hem ikväll om man orkar sammanfatta kvällen eller ifall det får vänta tills efter jobbet imorn.

P.S Nej Erik jag tycker inte du är vek även fast du bara var en liten amfibiesoldat.. men självklart är man bekväm efter muck, man håller ju inte samma tempo som man gjorde under den tiden men de blir nya tag för din del! Vi ska f*n till gymet oftare och när vi inte är där så blir det löpning! Beach -09 boy! hahaha

Need-a-tan!

Ännu en dag fylld med spik, skruv och diverse verktyg, gillar inte småjobben som ändå måste göras.. tar mycket tid och sen syns det inte att man gjort så mycket. Men snart börjar det roliga, väggar och hela kitet till huset.. då får man se lite hur allt kommer se ut när det är färdigt.
Är lite smått sliten idag, lyckas inte sova ordentligt på nätterna så när klockan ringer på mornarna vill man inte annat än att krypa ner djupare i madrassen och somna om, blir inte bättre av det mycket underliga svenska vädret som vi har just nu.. kallt på morgonen men sen fram emot lunch så tittar solen fram och man tar av sig, då går den i skugga 5 minuter senare och det börjar blåsa kallare.. sen går det fram och tillbaka sådär.
Jag vill ju börja arbeta i kortbyxorna nu, måste ju hinna få en liten bränna så man inte ser ut som ett svenskt spöke när man står brevid dom som har sett solen! Det är tillåtet att känna sig träffad.. haha =P

Ja vad händer idag?.. tydligen ingenting, ska nog försöka städa iordning lite med tanke på att det ligger kläder överallt.. blir så svårt att hitta grejerna man vill ha då.
Imorgon blir troligtvis mycket trevligare!
En dusch skulle nog sitta fint nu, få bort all gipsdamm som man har över större delen av sig själv.. kanske till och med lägga sig i sängen och kolla på något..

Larsson´s låttips: http://www.youtube.com/watch?v=6HzvBLFducA


I fight my way trough life,
I saw the lights in the end of the tunnel and run to get there.
Blinded by the light i slip and fall to the ground,
when i get back up im all alone and the light is gone.
The chills run through my body as I begin to understand..
Im back where i started so many years ago.


 



 


Måndag..

Så, hemma, mätt och belåten.. för tillfället iallafall. :)
Tuff dag idag, började tidigt till min besvikelse.. hade gärna sovit i några timmar till. Nu så har vi iallafall fått på papp på taket och imorn kommer allt material till huset och vi börjar där! Kommer bli tunga lyft men jäkla roligt kommer det bli.
Har hittat lite bilder på Bropressens kamera aka "Mamma", så kan alla få se hur fint det blir.. lite missvisande bara att jag inte gör så mycket på dom bilderna som finns.. jag skyller på fotografen som inte lyckas fånga mitt slitande på bild ännu! hahaha

Riktigt besvärlig spik..

Jag övervakar "rookies" hammarslag, gick lite fel den gången.

Skönt väder den dan iallafall.

Liite vila ÄR faktiskt tillåtet, jag hade faktiskt gjort mycket innan bilden togs!

Ser fram emot första doppet!
Där i kommer jag då att ligga många sommar- dagar/nätter och se ut över vattnet nedanför.. nån som vill joina?


Nu är ju inte dom bilderna helt nya så vi har kommit längre men de kommer mera, bara att vänta tills pressen är ute och dokumenterar lite mera..

Jag var även på gymmet idag och körde på med den energi man hade kvar efter en hel dag med att kånka på plank och skruva, spika och allt man nu gör. Var riktigt skönt och kunde till slut inte lyfta vikterna längre, då var det dags att släpa sig in i duschen.. tog mig till och med tid att sitta i bastun lite längre än vanligt! :D
Kommer hända mycket imorgon så blir nog en del att fylla raderna med imorgon och om det inte blir så kan jag alltid trycka in en liten egobild lite här och var! ;)

Brons till Sverige.

Hemma än en gång i lugna Bro, precis hemkommen från västra skogen där vi höll till när vi spelade fotboll.. det var riktigt roligt även fast bollarna inte alltid gick som jag ville.
Sitter nu och bara längtar tills helgen igen, den är inte ens över och jag vill bara att nästa ska börja.. då jäklar bär det av till 360 igen skulle jag tro. Får se till att ragga med lite fler personer dock, blir så mycket roligare när man är många!
Nästan så att man skulle börja planera nu för ovanlighetens skull, så mycket svårare att få med folk när man frågar samma dag. :P

Lite glädjebesked fick man idag också, Sverige vann över USA med 4-2 och tog alltså brons det här VMét.. inget guld men man får vara glad att dom kämpade sig till ett brons. Vi kommer igen nästa år!
Blir nog att bädda ner sig snart, kommer inte på något bättre att göra.. får hoppas att det händer lite roliga saker imorn!

Seg söndag.

En riktig seg morgon idag.. vaknade runt 11-tiden men känner mig inte speciellt utvilad för det. Ja vad har vi på agendan idag då.. inte speciellt mycket.. ska ioförsig iväg och spela fotboll med boysen vid 4-tiden så de blir skoj.
Blir inget jobb på garaget idag för farsan har lite pappersarbete att sköta men de gör inget för mig, första helt lediga dagen den här veckan så de är ju trevligt.
Är egentligen riktigt sugen på att sticka till gymet men kanske får räcka med att springa efter en fotboll i någon timme, får nog ta det imorn efter jobbet istället. Imorgon blir det lite småplock med garaget.. sätta papp på taket och några småbitar med gips här och var så det är klart innan dom ska spruta på isoleringen och sen på tisdag så kommer allt material som ska vara till huset.. kommer vara en heeel del bräder och plank.
Ska nog ta och höra av mig till Erik snart som tydligen också hade det lite svårt att ta sig upp ur sängen idag.. de är inte lätt när det är svårt, hahaha.
Han har en liten inflyttningspresent att vänta som han nog kommer uppskatta! :P

Smile and dance for the camera!

Så, nu är jag äntligen klar för idag och kan slappa lite!.. riktigt skönt var det att arbeta idag, solen sken och det blåste inte allt för illa.

Sen var väl förutsättningarna inte dom bästa.. hahaha, dan efter ett stenhårt festande ska man upp på ett tak, använda sticksåg,hammare,spikpistol,olika sorters elektriska sågar och skruvdragare.. mycket som kan gå fel. Som tur var så satt huvet på rätt plats och allt gick bra.. så nu är i princip hela taket klart förutom 2-3 rader med plank som vi inte kunde göra för allt tog slut men imorn blir det klart på en kvart.


Har varit inne och kollat lite på vimmelbilderna från igår, hahaha.. hamnade på några stycken..

så här kommer några bilder som jag lovade:



Här sitter grabbarna i chill-rummet innan festen brakar loss på riktigt!

Vad mysigt med killar som vågar hålla om varandra, haha.

On stage och visar vad man går för.

Jag och Jonas blickar ut över partyhavet.
Såg inte ens kameramannen, han bara smög sig upp bakifrån.

Dance dance dance!
Jag och min nyvunna danskamrat på scen, visar hur man festar loss. Det är henne som jag snackade med förra gången jag var här och lyckades stöta på henne den här gången igen, stammis? :P

Lyckad utekväll!

JÄSP! Hemma igen efter gårdagens festligheter, på något sett vaknade jag innan klockan 9 vilket jag tycker är ganska duktigt med tanke på att vi inte kom hem till Erik föränn 4 typ..
Vet inte riktigt hur man ska beskriva gårdagen, började lite illa med att vi nästan inte kom in på O´Learys för att det var så fullt men 5-10 minuter in i matchen blev vi iallafall insläppta. Efter en period stog det bara 1-0 till Kanda men jag bestämmde mig för att sticka till GK´s och möta upp Jonas där.. kvällen drog igång vid elva då dom öppnade stora dansgolvet. Ganska snabbt fick jag och Erik springa upp och hänga in kavajerna för att det blev alldeles för varmt när man skuttade runt! Nackdelen med att dom HELA tiden spelar bra musik är att man slutar ju inte dansa så jäklar vad varmt det vart efter ett tag..
Har ingen aning om vad klockan var men skulle gissa på att det var runt 1 så kastades Stang ut vilket sög, med honom följde en av hans polare och Fia.. det var hälften av sällskapet, hahaha
Hur som helst så hoppade ju jag runt ensam iallafall och träffa annat folk, träffa en tjej som jag hade pratat med förra gången jag var på 360.. så jag, hon och hennes polare dansa på hela kvällen typ.
Bästa stunden på kvällen måste ju ändå vara när jag och Erik står och dansar på scen, visar alla hur det ska gå till!.. hahaha.
Sjukt bra stämning, blir kul att se när filmen och bilderna läggs upp.. då kanske jag kan lägga upp den som ser minst freaky ut här.
Nu så väntar gubbarna där ute på att jag ska komma och hjälpa dom med bygget.. känns som att jag skulle vilja sova lite till men men.. "vila får man göra när man är död" som befälen jämt sa. ;D

Party party!

Så, nu är jag hemma hos Erik och har hunnit föra lite granna.. snart bär det iväg till O´Larrys för att se början på Sverige-matchen!!
Ser fram emot en riktigt trevlig kväll, hade dock sett fler personer där som jag vet inte kommer komma.. människor får ju  se till att vara lediga/tillgängliga på helgerna så dom kan komma med ut!
Jeans, linne och kavaj vart kvällens klädesval efter mycket om och men.. kanske kommer det upp några fina vimmelbilder som dyker upp här imorgon eller när man nu har chans att uppdatera. ;)
Fest och mys för hela slanten, nu kör vi!!

Fredag.

Nu blir det snabba ryck, snart är arbetsdan över och inte hinner man sätta sig och slappna av inte.. håller på att packa väskan med lite kläder för kvällen och diverse andra prylar man kan behöva.
Direkt när vi slutar så åker jag med Peter och Niklas till stationen, tar tåget till Rinkeby där Erik och Antonios bor.. där kollar vi på Ryssland-USA och förar lite, sen bär det av till O´larrys i närheten av medis för att runt halv 10 sticka in på 360 och festa loss!
Dyker troligtvis upp en hel del som vi möter upp där så de blir nog en trevlig kväll.. sen väntar det jobbigaste med att gå ut.. ta sig hemåt men förhoppningsvis så skippar jag den biten och åker med Erik hem eller något sånt.
Kanske hinner låna datan hemma hos Erik så man kan klottra ner några rader till..

 

Sverige, Sverige, Sverige!

Haj duger tydligen inte som hälsningsfras och ersätts med späckhuggare.. enligt en väldigt trovärdig källa är detta den nya trenden som kommer sprida sig över landet som en skogsbrand i mitten av juli!
Precis kommit hem från sumpan där vi till slut bara blev 5 grabbar på o´larrys som kollade på matchen men vi backades upp av några till som deagit sig ut denna torsdagskväll.
Träffade tidigare arbetskamraten Larsson 30+ som var där full, pratglad och flörtig som varje helg, hahaha.. va så kul att se!
Matchen var riktigt spännande och min förutsägelse på 3-1 till Sverige höll, när vi kom dit ville tjejen vid grannbordet veta vad vi trodde om matchen och jag trodde 3-1 tro det eller ej!
Riktig nagelbitare i slutet av matchen men allt gick vägen och höga jubel överröstade allt annat i lokalen!.. riktigt skön torsdagskväll och vägen hem var lugn, träffade en liten fyllis som jag pratade med tills vi kom till jakan där han skulle av.
Nu väntar sängen och en tidig morgon, sen efter jobbet imorgon ska vi till 360 som vi bestämmde för kanske 1-2 timmar sedan.. hahaha, ser fram emot kvällen och hoppas på en skön kväll!!


Hockey!

Så ännu en dag med hårt arbete är över, har hunnit med riktigt mycket idag.. vädret var till och med bra fram tills efter lunch då solen gick i moln och det började blåsa kallare.
Nu är hur som helst alla gipsväggar uppe och alla takstolar är på plats, imorgon ska vi börja sätta taket.. en himla fart det går med.
Nu så väntar duschen så man får av sig all gipsdamm, man är till och med vitare än vanligt för tillfället.. efter duschen så blir det pendeln in till sumpen för att möta upp med resten av gänget! 
Heja fram Sverige till seger i dagens möte, blir säkert några birisar också med tanke på vilka som kommer.. blir väl som uppvärmning för morgondagen då det troligtvis blir utgång men vart eller vilka som ska med är självklart inte bestämmt.

Nu har jag inget speciellt mer att ta upp men det blir säkert några rader till när jag kommer hem efter matchen!

"A good hockey player plays where the puck is. A great hockey player plays where the puck is going to be."
(Wayne Gretzky 1961- )

Mera sol tack.

Hemkommen igen efter dagens bravader, har varit riktigt duktig och aktiv idag.
Eftersom jag var ledig blev det en lång sovmorgon till runt 11 då Erik ringde och informerade mig att han var på väg ut till mig, så det var bara att slänga på sig kläderna och fara ner till stationen för att möta upp pojken.
När Erik anlänt bar det av till Brobaren där vi käkade lunch (Black&White ftw!), sen hem till mig och vänta tills maten hade sjunkit in lite vilket tog ett tag. :)
På med löparkläderna och upp med den packade träningsväskan på ryggen och sen bar det av, vi tog en kort runda ner till stationen men tungt vart det med packning på ryggen.. därifrån tog vi hur som helst pendeln till Jakan där gymet ligger.
Kändes lite tyngre än vanligt.. gårdagens träning satt fortfarande i ganska bra men skönt var det hur som helst och nu har man kanske lite träningsvärk att se fram emot.

Efter gymet så blev det inte mycket mera för tydligen så har Viasat lyckats få matchen flyttat till imorn, där kan vi snacka makt när man kan flytta en bokad VM-match..
Så imorgon blir det O´Larrys i sumpan som gäller tillsammans med lite gemensamma vänner, kommer nog bli riktigt trevligt så vi får hålla tummarna för en vinst mot tjeckerna!

Kom hem för inte så länge sen och upptäckte att mor och far har tagit bort emballaget till jacuzzin som kom igår, den ser riktigt mysig ut för att inte tala om stor! Kan nog bli många trevliga kvällar som man spenderar i den nu i sommar.. lite polare, lite öl, en varm sommarkväll.. låter ju inte helt galet.
Så vad tusan händer nu.. blir nog lugnt och tidig kväll, måste ju vara pigg imorgon när vi ska jobba här hemma.. då slänger vi upp taket och troligtvis alla resterande väggar.
Får hoppas att solen lyser och det blir lite varmt och skönt imorn, har ju bara vart regnigt och tråkigt dom senaste dagarna.

Vägen till stranden.

Äntligen hemma från gymet, inte kul väder att ta sig till och från stationen i Bro(30 min. promenad).. kan dock vara helt okej när vädret tillåter.
Inte speciellt spännande eller roligt men givande och det känns bra efteråt iallafall även fast man oftast inte vill göra dom där sista repsen som gör så ont. haha
Vänta bara till beach -09 sätter igång på allvar, då kommer jag vara redo.. imorgon blir det lite löpning en mil eller två ifall Erik vill för orkar de gör man alltid.
Efteråt har vi planerat att återta lite fett och göra ett besök på Brobaren, käka lite gott och sen får vi se hur resten av dagen blir.. troligtvis en dusch iallafall..

Ja vad händer nu.. blir troligtvis en film.. kanske kan hitta någon som jag bara sett en eller två gånger än, men först en andra middag.. blir så himla hungrig efter man vart och tränat! :)

GO BEACH -09!


Mörka moln skymmer solen.

Tillbaka inne i värmen efter en hel dags kämpande med reglar, gipsskivor och annat roligt, har inte vart dom bästa förhållanden för att vara ute och jobba idag med allt regn men det är bara att hålla ut.
Idag hann man med en hel del, alla reglar är uppe och takstolarna är till hälften uppe.. dessutom har vi satt upp en av fyra väggar. Imorgon är jag troligtvis ledig på grund av vädret, farsan tycker det är onödigt att stå där i regnet och göra taket ifall han kan jobba inne och slutföra lite småjobb han har kvar.. men resten av veckan så ska vädret vara bra så då kommer vi jobba på hemma igen.
Skönt att vara sysselsatt även fast man längtar tills helgen av någon anledning, vet inte riktigt vad som händer då men hoppas att det blir nånting iallafall..

Sitter nu och funderar på ifall man kanske ska sticka iväg till gymmet, det var ju någon dag sen sist.. var ioförsig ute och sprang en runda igår som jag känner av lite idag.
Man vill ju inte ligga på latsidan ifall man får svar från försvarsmakten om KS21, tänk att få brevet där det står att man kan vara en av dom som ska få åka med.. dom två högst rankade befälen jag hade under lumpen befinner sig just nu i Afghanistan i ett speciellt MOT-team (=Militär observationsgrupp), lite avis på dom.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon.. helt öppen för förslag, har för mig att jag och Erik skulle ut och springa då ioförsig.
Sen skulle Sverige spela mot Tjeckien senare på dan har jag också för mig, antar att man får ta en sovmorgon och sitta vid datan innan det då.. *suck*
Nej, måste se till att hitta på något annat än det, även ifall det skulle betyda att vara ute i regnet och bli helt genomsur!
Nu bär det av till gymet och lyfta lite skrot iallafall, får se ifall det händer något mer spännande den här dagen..

Med blicken fäst framåt.

Ännu en gång är man tillbaka på ruta ett, en nystart på många sett och vis men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Efter gårdagens till en början väldigt trevliga dag ändrades tillvaron och här sitter man och undrar vad man ska ta sig till, vart börjar jag plocka upp efter gårdagens ras?
Livet går vidare som inget hade hänt, började jobba med farsan idag.. garaget står först på agendan.
Ett antal balkar är resta och imorgon så kommer troligtvis alla balkar vara uppe och jobbet med taket börjar, går väldigt snabbt då vi bara hade en halvdag idag.
Längtar efter att ha något att göra, det känns som att det är så långt till allting här ute i Bro.. minst 1 timme eller mer till allting. Imorgon får jag nog dra iväg till gymmet för ifall jag ska jobba här hemma varje dag och sen vara hemma på kvällarna så kommer jag bli helt galen, inget ont om familjen eller så men jag blir så oerhört uttråkad när man gjort allt som går att göra, kollat alla filmer 2-3 gånger..
Har precis käkat en snabb middag så om en halvtimme eller så tror jag att jag drar ut och springer en timme eller så.. måste fylla resterande dag med nånting.

Måste ju skicka ut en speciell hälsning till vänner utanför Sveriges nu varmare gränser, Nattie som befinner sig i Grekland på bartenderutbildning och bara har ungefär 5½ månader kvar där nere.. lite avis blir man ju..
Sen har vi Carina som är på reseledarutbildning i Spanien i 2 veckor till, lika avis där även fast man behöver plugga flitigt och inte hinner sola speciellt mycket.. men fortfarande..
Känner att även jag behöver komma iväg härifrån och göra något roligt och spännande jag med, nästa sommar så blir det iallafall USA med Erik, Antonios och kanske Jonas som det verkar. Det skulle bli jäkligt najs!

Så länge jag håller mig sysselsatt och inte tänker så mycket på det som har och går fel och allt som behöver lösas så är jag funktionsduglig men får jag för mycket tid att tänka blir jag apatisk.
Allt låter så väldigt dramatiskt men jag är väldigt duktig på att förstora såna här saker, livet rullar ju vidare med nya vänner och lärdomar.. man får vara tacksam för det som varit bra och försöka blicka framåt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0