Im a boyfriend!

Ja då var man tillbaka på hemmaplan igen efter vad som känns som en lång tid, mycket har hänt sedan kryssningen i Januari. På den sista kvällen träffade jag N och vi växlade nummer, eftersom hon bor i Linköping så är det ju en bit ifrån.
Hon hade planer på att åka upp till Sthlm i slutet av februari eller senare med en vän vilket var alldeles för långt tid så jag åkte ner 2 helger efter kryssningen och blev kvar där hela helgen.
Sen förra helgen så kom N upp hit och fick träffa hela familjen (ganska oundvikligt då man bor hemma) och blev kvar lite längre än väntat, det var ju som bekant under förra helgen som det var snökaos här i Sthlm. Inte mig emot.
Det var även under den helgen som det blev officiellt, efter tolvslaget på fredagen medans vi var på 360 uppe i loungen. 20/2-2010
Låter ju inte alls speciellt romantiskt eller så när man läser det så men det var mycket bättre än vad det låter! ;D

Det var då tänkt att N skulle åka hem på söndagen men på grund av snökaoset så blev det inget av varken under söndagen eller måndagen då tågen fortfarande drabbades av förseningar.
På tisdagen vart det lite impuls.. en halvtimme eller mindre innan vi behövde åka så bestämde vi oss för att jag skulle åka med henne tillbaka till Linköping till på söndag så det var bara att slänga ihop lite kläder i en väska och hoppa in i bilen.
Eftersom det var på impuls så hann jag inte tänka efter så mycket, mamma ringde medans jag satt på tåget och påminde mig om att jag skulle vara i Attunda tingsrätt morgonen därpå. Paniiiik!
Det löste sig iallafall som tur var, jag fick vittna om allt jag sett under den dagen som det gällde över telefon.. fick göra det under ed och sånt skojjs.
Sen N kom upp till Sthlm så hade vi bara svullat en massa och det slutade inte när vi kom till henne, det blev en fortsatt massa chips, glass och godis.. herregud vad jag behöver träna nu! hehe
Har aldrig riktigt vart mycket för vin men vitt vin går ju ner och den här helgen så blev det en del vin, under fredagen så kanske man halsade ner en flaska eller mer var innan vi gick till "Pitch Black" där vi dansade lite. Under ett tillfälle så fick jag till och med dansa BUGG med Fia som vi var där med. I still got it! ;D
Till min stora förvåning så ringer Emily under kvällen, en tjej som vi festade med under lumpentiden uppe i Boden.
Jag missar precis samtalet men när jag tittar upp så står hon precis framför mig.. det tyckte jag var lite chockerande! Hur stor är chansen egentligen?!
Hon hade iallafall flyttat till Linköping från Boden där hon nu bor med sin kille, så det var ju trevligt med ett bekant ansikte.
På lördagen så vart vi överbjudna till Josefin för lite vin och socialisering, stackarn hade blivit lämnad ensam då hennes kille skulle till Kalmar och kolla på musikalen "Buddy Holly" med sina föräldrar.
Det vart en pizza och det som var kvar av bag-in-boxen plus den extra flaskan rött som Josefin hade där, så vitt vin med sprite och rött med fanta exotic (låter groteskt men det funkade) så vart man lite rund om tassarna även den kvällen.
På söndagen var det nära att man försov sig men lyckades ändå slita sig upp ur sängen motvilligt och åka ner till resecentret för att ta bussen tillbaka till Sthlm, vart lite löpning för att försöka få ut en biljett men det löste sig tillslut.
Nu får vi se när nästa gång blir men förhoppningsvis blir det förr hellre än senare! :D

I <3 Hugz.

Igår var en riktigt kämpig dag, först blev det cirkus 1½ timme på gymmet med rygg/biceps.
Sedan klockan 7 startade spinning-passet som jag hade tänkt delataga på numer varje måndag tills det blir varmt nog att springa ute.
Utan att det kommer som en överraskning så var jag riktigt slut efter det passet och idag har jag som en följd varit helt slut i kroppen så en dags vila sitter fint!
Nog för att det är vilodag idag men det betyder ju inte att man kan vila på jobbet, det var fortsatt rivning precis som det var igår med slägga och tigersåg. Vi påbörjade även att sätta gles i taket som man var tvungen att proppa fast, detta betyder väl i ren svenska att man sätter upp "brädor" i taket som man senare kan fästa gipsskivorna i. För att dom ska sitta måste man först borra genom "bräda" och betongtak följt av att man spikar in en propp med spik i. Tungt är det att jobba med armarna uppe hela tiden men vad ska man göra?..


Stockholm <3

Då var man tillbaka i Stockholm igen efter en helg i Linköping, har varit en riktigt bra helg med mycket skoj.
Tänka sig att alla städer ska verka så små bara för att man bor i Stockholm :P
Orkar inte skriva så mycket mer nu, upp och jobba tidigt tidigt imorgon bitti!

5 days and counting.

Wow nu är kroppen verkligen helt genomkörd, överkropp 4 dar på raken och igår var det benen som fick lida.
Började med 1 timmes vanligt styrkepass där vi inte tog i allt för mycket utan höll oss på en lagom nivå för att orka med allt, sedan var det dags för mig och Micke att bege oss en trappa ner för att närvara på spinning-passet.
55 minuters trampande!! jag vet inte riktigt hur Jompa lyckades lura med oss dit men där satt man på en sadel och trampade så att svetten sprutade.
Efteråt så kändes det faktiskt riktigt skönt att ha gjort det så det kanske blir några fler måndagar på cykeln, åtminstone tills det blir varmt nog ute att sätta på sig löpardojjorna iallafall. :)
Nu är vi inne på dag 6 och för att vila överkroppen en dag iallafall så blir det lite mer ben idag och desto mer mage, sen imorgon så börjar vi om igen med bröst-triceps för att eventuellt köra rygg-biceps på torsdag.
Mycket mysigt att se fram emot med andra ord, haha.

Selfdestruction.

Ja då är vi inne på första helgen av 4 som det är planerat att jag ska skippa utgång, har inte fått några abstinens ännu men lite sugen är man väl på att dansa.. det är man väl jämt.
Blev faktiskt inget jobb idag då jag valde att stanna i sängen så jag fick min första sömn sen innan kryssningen!
Jag sov från 24-12 och jag kan säga att det var riktigt skönt, var utvilad för en gångs skull när jag gick upp!!
Sen gjorde jag inte mycket alls förän det var dags att sticka till gymmet vid 5 för att träna med Micke och Daniel, sistnämna blev en no-show men jag och Micke pumpade på riktigt bra.
Både jag och Micke blev riktigt glada under träningen då vi både lyckades att öka i vikter på övningarna, kul att se framgång.. lite credd för allt svett man lagt ner. :D

Har även bestämt mig för att jag ska ta livet av mig.. inte helt och fullt bokstavligen men nästan, idag var andra försöket av 8 men är nog lite för tidigt än för att man ska kola av.
Hade tänkt fortsätta gå på gymmet varje dag nu ett tag bara för att se lite, testa kroppen till det yttersta och sånt roligt. Eftersom det är helg nu kanske man kan öka till 2 gånger per dag bara för att pressa lite extra hårt.
Så här går det när man har för tråkigt.. man sysselsätter sig med dumheter.. :P

Kreatin.

Tänkte att jag skulle passa på idag när jag ändå är uppe och när jag ändå inte håller på med några andra träningsdrycker att starta min kreatinkur, se ifall det blir några synliga resultat av det.
Dag 1 av 65, hur ska jag komma ihåg att ta varje dag så länge? glömmer ju bort att ta mina vitaminer till och från. hehe.
Första 5 dagarna har man en uppbyggnadsfas iallafall för att vänja kroppen så då ska jag ta i "dos" 4 gånger om dagen utspritt över dagen och sedan blir det bara 1 gång om dagen, kanske skulle ta en sån där före och efterbild någonstans.. any volontaires? ;P
Tur att den inte smakar som den luktar..


Money, money, money.

Jobbar hemma idag så passade på att smita undan en liiiten stund medan gubbarna sätter på kaffet, har fortfarande inte haft en normal natts sömn men det måste jag ju försöka vända snart.
Kanske borde prova att få mer än 5-6 timmars sömn inatt..
Jag måste verkligen samla lite pengar på hög nu, har ju en del roligheter som är på gång nu under vår och sommarn. först blir det en ny 100% partybåt-kryssning någon gång i April, kan väl klara sig på 1ooo:- där och sen har vi Qlimax någon gång efter det som man tydligen kunde klara sig bra på bara 25oo:-. Låter ju ganska bra med tanke på hur stort det är.
Sist men absolut inte minst har vi resan till gran canaria som ioförsig redan är betalt men kommer ju behöva samla ihop en liten reskassa, som minst lär man väl behöva 6ooo:- men för att vara på den säkra sidan bör man väl bunkra på med några tusen till bara för att vara på den säkra sidan! ;D
Sen så vill man ju leva lite i övrigt utöver dom här händelserna så det vore ju inte helt fel att jobba på en hel del nu när det ändå är vinter och det inte händer lika mycket, den här sommarn ska bli något att komma ihåg långt framöver! :D







All summer long...

Why is it so?

Nu har det ändå gått en tid sen man kom tillbaka från kryssningen som man för övrigt kanske sov max 5 timmar under, kommer hem och första natten hinner man väl kanske bara sova 5 timmar innan det är dags att gå upp och jobba och nu sitter man här igen.. oförmögen att somna.
Nej.. allt är ju inte riktigt som det ska, normalt sett så borde det inte vara några problem alls att somna efter så pass många vakna timmar jag har samlat på mig. Nu är det mindre än 3 timmar innan farsan kommer och annonserar att det är dags att göra sig iordning för en dag med jobb och jag kan inte stanna hemma, måste jobba.
Det här tar helt och hållet död på mig, kan inte slappna av tillräckligt länge för att somna.. imorn får jag om jag nu överlever jobbet åka till gymmet och försöka trötta ut sig så pass att man bara måste sova när jag kommer hem igen.







I guess you always get what you deserve...

100% Partykryssning.

Ja då var man hemma igen från ännu ett äventyr, partykryssning till Riga den här gången!
Allt gungade och även efter att man klivit av båten i Riga så fortsatte det att gunga men det är väl så det ska va antar jag, kryssningen innehöll allt som en kryssning innebär och mer därtill. Det roliga väger över det tråkiga, mycket roligt som kommer fram när det är lite alkohol inblandat...mhmm.
I Riga så vart det en lång promenad efter att våran mästerorienterare Erik lyckades virra bort oss så pass mycket att vi säkert gick den dubbla sträckan, men å andra sidan så fick vi se mer av Riga än vad man annars hade fått.
Efter att man tryckt i sig en hamburgare och en massa cola så gick vi till den angränsande parken där det blev en massa lek.
Det fanns en isbana i en av backarna när barnen åkte med sina skärtlappar så självklart gjorde vi dom sällskap i backen, det gick bra på det stora hela och jag ramlade nog bara en 2-3 gånger...men kul var det! :D
Precis som förra gången så går det nog inte att ge en rättvis bild av kryssningen hur mycket man än förklarar, man måste vara där och uppleva det själv.
Kommer helt klart att finnas med när nästa partykryssning lämnar Stockholm igen, får se vilka som följer med då!

RSS 2.0