Im a boyfriend!

Ja då var man tillbaka på hemmaplan igen efter vad som känns som en lång tid, mycket har hänt sedan kryssningen i Januari. På den sista kvällen träffade jag N och vi växlade nummer, eftersom hon bor i Linköping så är det ju en bit ifrån.
Hon hade planer på att åka upp till Sthlm i slutet av februari eller senare med en vän vilket var alldeles för långt tid så jag åkte ner 2 helger efter kryssningen och blev kvar där hela helgen.
Sen förra helgen så kom N upp hit och fick träffa hela familjen (ganska oundvikligt då man bor hemma) och blev kvar lite längre än väntat, det var ju som bekant under förra helgen som det var snökaos här i Sthlm. Inte mig emot.
Det var även under den helgen som det blev officiellt, efter tolvslaget på fredagen medans vi var på 360 uppe i loungen. 20/2-2010
Låter ju inte alls speciellt romantiskt eller så när man läser det så men det var mycket bättre än vad det låter! ;D

Det var då tänkt att N skulle åka hem på söndagen men på grund av snökaoset så blev det inget av varken under söndagen eller måndagen då tågen fortfarande drabbades av förseningar.
På tisdagen vart det lite impuls.. en halvtimme eller mindre innan vi behövde åka så bestämde vi oss för att jag skulle åka med henne tillbaka till Linköping till på söndag så det var bara att slänga ihop lite kläder i en väska och hoppa in i bilen.
Eftersom det var på impuls så hann jag inte tänka efter så mycket, mamma ringde medans jag satt på tåget och påminde mig om att jag skulle vara i Attunda tingsrätt morgonen därpå. Paniiiik!
Det löste sig iallafall som tur var, jag fick vittna om allt jag sett under den dagen som det gällde över telefon.. fick göra det under ed och sånt skojjs.
Sen N kom upp till Sthlm så hade vi bara svullat en massa och det slutade inte när vi kom till henne, det blev en fortsatt massa chips, glass och godis.. herregud vad jag behöver träna nu! hehe
Har aldrig riktigt vart mycket för vin men vitt vin går ju ner och den här helgen så blev det en del vin, under fredagen så kanske man halsade ner en flaska eller mer var innan vi gick till "Pitch Black" där vi dansade lite. Under ett tillfälle så fick jag till och med dansa BUGG med Fia som vi var där med. I still got it! ;D
Till min stora förvåning så ringer Emily under kvällen, en tjej som vi festade med under lumpentiden uppe i Boden.
Jag missar precis samtalet men när jag tittar upp så står hon precis framför mig.. det tyckte jag var lite chockerande! Hur stor är chansen egentligen?!
Hon hade iallafall flyttat till Linköping från Boden där hon nu bor med sin kille, så det var ju trevligt med ett bekant ansikte.
På lördagen så vart vi överbjudna till Josefin för lite vin och socialisering, stackarn hade blivit lämnad ensam då hennes kille skulle till Kalmar och kolla på musikalen "Buddy Holly" med sina föräldrar.
Det vart en pizza och det som var kvar av bag-in-boxen plus den extra flaskan rött som Josefin hade där, så vitt vin med sprite och rött med fanta exotic (låter groteskt men det funkade) så vart man lite rund om tassarna även den kvällen.
På söndagen var det nära att man försov sig men lyckades ändå slita sig upp ur sängen motvilligt och åka ner till resecentret för att ta bussen tillbaka till Sthlm, vart lite löpning för att försöka få ut en biljett men det löste sig tillslut.
Nu får vi se när nästa gång blir men förhoppningsvis blir det förr hellre än senare! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0