Lugnet före stormen.

Ja då har hela dagen förflutit och det är snart dags att krypa ner i sängen, jobbade hemma hela dagen och solen sken under hela dagen. Helt fantastiskt.
Vart så jäkla sugen när man såg vattenscootrarna som åkte runt nere på sjön precis där vi bor, om man ändå bara hade en sån.. men men.
Nu är det ju så pass att morsan och farsan har iallafall köpt en båt häromdagen! Så jäkla roligt, tanken var ju att eftersom det är en första båt så skulle det bli en liten och billig men självklart så vart det allt annat än det.
En Buster XL med en 100hk motor kommer man att få leka med nu i sommar, båten kommer onsdag nästa vecka lagom tills att man nyktrat till lite från kryssningen som ska vara nu lördag till måndag.
100% PARTYBÅT har aldrig svikit hittils och kommer nog vara lika bra denna gång, lite krångel med avhopp från folk i sista minuten gör ju alltid saken lite mer spännande men det har förhoppningsvis löst sig tills imorn.
Att folk inte kan ha lite mer framförhållning och tänka ett steg längre än näsan växer, man kan inte bara säga att man ska ha en biljett för att dagarn innan kryssningen ångra sig och frånsäga sig allt ansvar med betalning osv.
Hur som helst så kommer det nog bli riktigt bra, har en del saker som väntar dom kommande dagarna, imorn så kommer Nina upp till Sthlm för denna gång ska även hon med, på fredag blir det troligtvis SkyView inne vid globen följt av studentbuffé hemma hos Heden (arbetskamrat) vars dotter tar studenten.
Kvällen är ännu oviss men något borde man ju kunna styra upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0